Jag har länge velat testa att slänga ihop ovanstående. Det kräver lite planering och just det kanske inte är min starkaste sida i köket. Jag vill gärna att det ska gå snabbt. Toksnabbt.

Samtidigt som jag gillar att föra allt från grunden. Men finally. Så står den i kylen. Min egen coconut almond yoghurt. Syrad med probiotika.

Jag har, i vanlig ordning  och på “Clarén-vis”, höftat allt.

Blötlägg två nävar mandlar i 24 h för att få bort enzymhämmare, få igång groddningsprocessen och på så sätt hjälpa kroppen att få tillgång till alla näringsämne. Kött och “vatten” från 2 unga kokosnötter. Probiotika (jag tog 2 kapslar från Helhetshälsa). Ekologiskt vaniljpulver och saft från lime eller citron.

Skölj av nötterna, öppna kokosnötterna. Gröp ur köttet och spara på saften. Mixa allt och tillsätt lagom mängd vatten för att få rätt “yoghurtkonsistens” och låt stå rumstempererat 6-8 timmar. Sedan in i kylen.

 

 

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center