Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Vad är det att vara vältränad?

Senast uppdaterad:

Igår hade jag en av mina bästa vänner på besök och hon har en podcast som jag älskar att lyssna på. Hon är så klok, vacker och fantastisk och jag brukar lyssna extra mycket på henne när jag saknar henne. Jag blir liksom glad och extremt varm om hjärtat av att lyssna på henne.

Osså rätt som det var igår så slängde hon upp datorn och spelade in en podcast tillsammans med mig där vi pratar om vad det är att vara vältränad. För mig är vältränad att vara i en kropp och tillstånd som gör dig mer lycklig än olycklig. Att kroppen fungerar som ett verktyg och som hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vad tycker du?

In och lyssna, och berätta vad tycker du?

 

 

Fina Sara.

 

0
 1. Du skrev: “kropp och tillstånd som gör dig mer lycklig än olycklig”…. TACK för den käftsmällen ( och nu menar jag på ett positivt sätt). Det kommer bli mitt mantra inför denna vintersäsongen. I vinter ska (och inte bara vill) jag bygga en stark och sund kropp som ger mig mer lycka än olycka i orienteringsskogarna till våren och sommaren. Ska genast lyssna på podden.

 2. Jag och prinsen får lyssna på väg till Åre. Och sen ses vi och åker massa skidor! yeah! Lyckligare kroppar än det har jag svårt att tänka mig!

 3. Ni träffade mitt i prick i min “käpphäst” i den podden. Att vara vältränad handlar inte om utseende utan att var tränad för att klara av det man tänkt sig att klara av. Bra att ni tog upp lite om kost också. Det är inte fel att äta lite godis eller ett ta ett glas vin. Blir själen glad så blir kroppen glad! Tack för en bra podd!

 4. Helt Underbart! Jag har suttit med ett leende hela tiden och smånickat medhållande för mig själv. Kloka tjejer! Du slår huvudet på spiken vad gäller begreppet vältränad. Vältränad betyder inte Mycket tränad utan snarare Klokt tränad. Puss!

 5. säger bara en sak, äntligen en Sara och Jessica-pod! :) Den sparar jag till morgondagens promenad.

 6. Skrev precis inne på Saras blogg att jag lyssnade på ert samtal idag. Riktigt riktigt bra! Gillade ffa det ni sa om att vara tränad för den prestation man har ställt in målet på. T ex att inte dissa sig själv för att man inte kan stå på händer när man springer snabbt som en gasell, eller lyfter 120 kg i marklyft. Härligt hemma-hos-snack som kommer stanna kvar i huvudet länge!

 7. Började morgonen med att lyssna på er pod, milde himmel vilken bra start på dagen! Mycket kloka tankar som kommer att snurra i mitt huvud. Gillade att det känns hur mycket ni tycker om varandra och hur väl ni känner varandra utan att ert samtal blir “internt”. Poden lämnade mig alldeles glad, varm och inspirerad. Mer Jessica & Sara-podar åt folket! :)

 8. Enig med de andre – vi vil ha flere Sara & Jessica pod’s. Bra initiativ! Rett i hjertet mitt <3

 9. Kör man 10 pass en dålig vecka, då kan man definitivt snacka om att vara vältränad. :)).

  Riktigt underhållande pod för övrigt.

  Passar på att önska dig stort lycka till med dina mål på cykeln.

 10. Ni två är ett sådant radarpar, ett riktigt bra sådant. Podden är jättebra och jag vill som vanligt bli bästa kompis med er båda två. :)
  Kram!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Rules of the Soul

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.