Countdown

Den stora nedräkningen till Super Saturday har börjat. I helgen smäller det. Då kommer 1500 personer träna i Annexet i Globen. Jag kommer vara där,  som värd för en av salarna. Över min stående rätt på Vapiano (den där rackarn med scampi) avslöjade Katarina att det var hennes plan, alltså att ha mig som värd, så så får det bli.Så nu måste jag skaka liv i min engelska. Katarina är sjukt mysig och faktiskt den som utbildade mig i Body Combat 2001 tillsammans med Petter.

Det ryktas om att Body Pump klassen som min älskade Oscar ska instruera kommer sluka hela 1000 pers. Helt sjukt. Tänk att instruera för så många. You go Oscar.

Hösten är för många en nystart och det märks som vanligt också på alla träningsanläggningar runt om. Det spelar ingen roll hur mycket man pratar om regelbundenhet och dyl, det är ett faktum, gymmen säljer mest kort på sensommaren/början av hösten och efter jul.

Med nystart kommer också höstschemat. Du hittar mig här. I morgon kör jag första funktionella klassen någonsin på World Class schema. Kom och rocka din kropp med mig.

Tycker också att ni ska kila in o rösta på årets träningsblogg på Fitness Magazines hemsida. Rösta på den som inspirerar er. Gå efter hjärta och känsla i magen.

3 Comments

 1. Sofia 30 augusti, 2010at20:37

  Har lagt min röst på årets träningsblogg. Gissa vem? ;)
  POK

 2. Jojohanna 30 augusti, 2010at22:37

  Åh, jag vill också på SS, och skulle egentligen åka ner för att “volontera” tillsammans med vår gruppträningsansvariga. Men det kostar ju lite att tåga upp och ner till stora staden och med en träningsresa till Fuerteventura veckan efter blev det lite väl mycket. Fast en vecka på en Kanarieholme gör ju inte ont. Så jag överlever. SS får bli nästa år. Jag gissar att ni kommer att få det riktigt grejt! Å lycka till med bloggtävlingen förresten!

 3. soffan 31 augusti, 2010at11:32

  Jaaa, jag längtar löjligt mycket till lördag :) !!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *