Vem vill springa med mig vid midnatt?

Hur coolt hade det inte varit att vara den allra första som plockar en del på kartan? Fasiken, jag brukar adrig gå igång så på utmaningar… men TakeSTHLM passar Jessica Clarén. Jag gillar idén skarpt. Snygg marknadsföring. Lagom opretantiös and for a good cause, att träna din viktigaste muskel. Tänk vad coolt om hela Kungsholmen var ute och sprang i natt och börjar med att dominera hela utmaningen.  Min kropp känns löjligt glad av löpning några dagar på raken och efter det en klass i 360 graders tänk ikväll (min funktionella klass på Nybro). Den liksom är tacksam och  lycklig.

Sååå… jag funderar på att springa. Direkt när klockan slår 0.00. Är du på?

Total
0
Shares
Comments 4
  1. Tack söta! Jag har så mycket ny bra musik att jag bubblar av att dela med mig! Vi måste ses snart, ja men det gör vi ju också! Tjoho!

    KRAM
    J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Countdown

Countdown

Den stora nedräkningen till Super Saturday har börjat

Next
Superfrukten Baobab

Superfrukten Baobab

Det verkar som om superfruktstrenden håller i sig

You May Also Like