Hur coolt hade det inte varit att vara den allra första som plockar en del på kartan? Fasiken, jag brukar adrig gå igång så på utmaningar… men TakeSTHLM passar Jessica Clarén. Jag gillar idén skarpt. Snygg marknadsföring. Lagom opretantiös and for a good cause, att träna din viktigaste muskel. Tänk vad coolt om hela Kungsholmen var ute och sprang i natt och börjar med att dominera hela utmaningen.  Min kropp känns löjligt glad av löpning några dagar på raken och efter det en klass i 360 graders tänk ikväll (min funktionella klass på Nybro). Den liksom är tacksam och  lycklig.

Sååå… jag funderar på att springa. Direkt när klockan slår 0.00. Är du på?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center