Hunt for “THE” Yoga Place…

Ok… nu är det höst och det rycker i min yogatarm. Det rycker i de flesta tarmar faktiskt. Men jag efterlyser och jagar efter det perfekta yogastället i Stockholm. Jag är kräsen. Sjukt “picky” när det kommer till yoga. Jag vill ha en dynamisk flödande yoga med eftertanke om hur kroppen fungerar och inte enbart byggd på asanas med tradition. Förstår ni vad jag menar? Jag vill också gå till ett ställe som kan berika mitt eget instruerande eller iaf ge balsam åt min själ. Jag har Buddha-spa med Freddan, men jag vill ha ett till ställe att stilla min hunger hos.

Så var ska jag gå?

2 Comments

 1. Fredrik Binette 29 augusti, 2010at19:58

  kanske virya yoga? eller anusara yoga – de har de på yoga shakti.
  flödande men med mkt teknik & fysisk säkerhet.

  vi har en ny klass hos oss på “buddha spa” som du kan testa [jag har inte provat]
  “prana flow” det är väldigt erkända yogini Shiva Rea´s version av vinyasa yoga, Mia som har den är enda aktiva löraren i den formen i Sverige [om jag förstått rätt]

  hm.. annars mängder av ashtanga vinyasa ställen runt om i stan antar jag..

  OM namah Shivaya

 2. Pingback:>Kan en meditationskudde vara rosa? | Beauty & Broccoli

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *