Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Hunt for “THE” Yoga Place…

Senast uppdaterad:

Ok… nu är det höst och det rycker i min yogatarm. Det rycker i de flesta tarmar faktiskt. Men jag efterlyser och jagar efter det perfekta yogastället i Stockholm. Jag är kräsen. Sjukt “picky” när det kommer till yoga. Jag vill ha en dynamisk flödande yoga med eftertanke om hur kroppen fungerar och inte enbart byggd på asanas med tradition. Förstår ni vad jag menar? Jag vill också gå till ett ställe som kan berika mitt eget instruerande eller iaf ge balsam åt min själ. Jag har Buddha-spa med Freddan, men jag vill ha ett till ställe att stilla min hunger hos.

Så var ska jag gå?

0
Föregående
Countdown
Nästa
Latmask

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.