Där i nordvästra dalarna ligger det ett cykelparadis som fokuserat på cykel, och då inte downhill som de flesta fjälldestinationer utan bra och fantastisk cross country. Stigar som ringlar sig över fjället med hårnålskurvor och serpentiner. Varsam handpåläggning, naturliga stigar och segment som heter så härliga namn som “JIPPIE” och “UPP SKA DU”.

Området växer och ringlar sig ut på fina leder över fjället och växer i takt med att alla vi som är där och cyklar ger feedback och önskemål. She Rides tillsammans med IdreFjäll ska utveckla destinationen till att bli ännu bättre. IdreFjäll är en liten pärla som fått för lite uppmärksamhet och vi är därför så glada att kunna hjälpa till och ge Sverige och Norden bättre och helt oförglömligt fantastisk cykling.

IdreFjäll ❤️ She Rides

Du som är med i vår community får under hela sommaren 20% rabatt på ALLT boende på IdreFjäll. Det enda du behöver uppvisa är att du är med i vår community på Facebook. Som medlem i förening She Rides CK har du även rabatt på vinterboende och fortsatt rabatt på sommaren 2020 och 2021!

Skills Area

Jag kommer framåt skriva om de olika lederna och ge små input på vad du som cyklist kan hitta uppe på fjället. Bara en sådan sak att det finns en Skills Area där du kan träna på det mesta.

MTB-Lederna Idre Fjäll

Är en del av Biking Dalarna och är markerade med olika färger och svårighetsnivåer. Det finns verkligen något för ALLA. Och du kan också ta dig ut på fjället och uppleva den oslagbara naturen och cykla sidanom renar. Bara en sådan sak är oförglömlig att ta med sig i minnesbanken.

1 Comment

  1. Pingback:She Rides Community ❤️ Idre Fjäll - Elna Dahlstrand

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *