Jag bytte snabbt som tusan skidorna mot sadeln. Jag for som en iller (eller något annat snabbt), bokstavligen ner från Ramundberget till Skåne, för att lämna busar hos mina fantastiska föräldrar och sedan vidare ner till Gran Canaria för att smyga på och praoa hos proffsen (som Malin säger). Tidigare Team Cykel City, numera Team Unaas Cycling powered by BLIZ,  som är på ön på träningsläger. Jag är här och blir nyfiken och förälskade i racer (men mtb är min stora kärlek).

Det är sjukt kul, häftigt och magiskt på alla sätt. Jag har inte varit så där jätte förtjust i landsvägscykling, men att vara med ett gäng grymma proffscyklister, magnifika tränare som Mattias och Aike, cykla med sponsorerna till laget, ger mersmak på ett farligt dyrt sätt.

Idag har vi varit ute från 10.00 – 16.00 på sadeln med avbrott för kaffe och påfyllnad av vatten (samt kisspaus). Galet lång tid i sadeln. Galet uppför. Och galet läskigt utför. Men jag tycker det är kul. Kroppen är stark och trivs i cykelkläderna och cykelbrännan har satt sig.

Proffsen och sponsorerna innan start. Strax före 10 på morgonen.

Bästa Malin och J. Redo för en dag på sadeln och i solen.

Påfyllnad av kaffe och dricka innan den extremt tuffa klättringen uppåt.

Finally uppe på toppen efter brant och seg oavbruten klättring under 9 km.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center