6 Comments

 1. Petra Axlund Stegman 14 juni, 2014at11:18

  Det enda kruxet är ju att om man tar bort högermariginalen så blir ju textraderna väldigt långa. Och med så långa rader kommer bloggen blinsvårläst. Vet att det finns forskning om det där, alltså hur långt ett öga orkar hänga kvar på en och samma rad. Så behåll mariginalen tycker jag.

 2. Rebecka 14 juni, 2014at19:15

  Det där med högermarginalen vet jag ingenting om, läser bara på telefonen nu för tiden. Men jag gillar verkligen färgerna som de är nu! Lila och orange, mmm. Så för min del får de gärna vara kvar!

 3. Vendela 14 juni, 2014at20:11

  Näääää mustigt. inget “fräscht”. Allt ska va så jävla fräscht, jag vill ha luuuuugn och kraft :)

 4. nellierolf 14 juni, 2014at20:13

  Högermarginalen stör inte men är heller inget jag tittar specifikt på. Jag gillar bloggen som den är men undrar när du ska uppdatera headern med bild på dig i ditt korta snygga hår? :) Kram

 5. Anna genberg 14 juni, 2014at20:20

  Klart du ska förändra! Nya fräscha färger är helt i min smak :-) Hö kolumnen vet jag inget om, läser bara på mobilen. /Anna

 6. Jenny 15 juni, 2014at16:59

  Vore fint om det gick att köra en preview av din blogg när man läser genom Feedly i mobilen. Tror att det fungerade tidigare (och det gör det med Saras blogg) men nu måste man öppna den i webbläsaren istället.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *