Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Dags att förändra

Senast uppdaterad:

Hörrni, jag och Sara tänker nytt. Det är dags att göra om bloggen. Och jag tänker att hur mycket kikar ni på högerkolumnen. Ska vi inte ta bort den och ha större bilder i stället?

Och vilka färger ska jag ha – ta bort det mustiga och gå mer fräscht?

Ja vad tycker ni? Det är ju ni som måste bestämma.

 

 

0
  1. Det enda kruxet är ju att om man tar bort högermariginalen så blir ju textraderna väldigt långa. Och med så långa rader kommer bloggen blinsvårläst. Vet att det finns forskning om det där, alltså hur långt ett öga orkar hänga kvar på en och samma rad. Så behåll mariginalen tycker jag.

  2. Det där med högermarginalen vet jag ingenting om, läser bara på telefonen nu för tiden. Men jag gillar verkligen färgerna som de är nu! Lila och orange, mmm. Så för min del får de gärna vara kvar!

  3. Näääää mustigt. inget “fräscht”. Allt ska va så jävla fräscht, jag vill ha luuuuugn och kraft :)

  4. Högermarginalen stör inte men är heller inget jag tittar specifikt på. Jag gillar bloggen som den är men undrar när du ska uppdatera headern med bild på dig i ditt korta snygga hår? :) Kram

  5. Klart du ska förändra! Nya fräscha färger är helt i min smak :-) Hö kolumnen vet jag inget om, läser bara på mobilen. /Anna

  6. Vore fint om det gick att köra en preview av din blogg när man läser genom Feedly i mobilen. Tror att det fungerade tidigare (och det gör det med Saras blogg) men nu måste man öppna den i webbläsaren istället.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.