Den där tunneln

Den här tunneln, Brunkebergstunneln, visste inte jag om att den existerade. Efter snart 9 år i Stockholm.  Jag hittade till den via och med hjälp av Nike Run Club. Nu Springer vi genom den nästan varje onsdag. Fatta vad coolt att lysa upp den och ha pumpande musik när snön yr utanför i vinter. Ni vet sådär “Midnattsloppetstyle”.

4 Comments

 1. Amanda 14 augusti, 2013at21:36

  Julavslutning i tunneln? :-)

 2. Remberto Adam Belcourt 15 augusti, 2013at04:58

  Jag har aldrig kunnat få ett bra foto där inne. Alla bilder jag tagit är suddiga! Fint att du lyckas! :)

 3. Susan 15 augusti, 2013at05:44

  Jag blir så avundsjuk (men inte missunnsam) att jag inte bor i Stockholm och får springa med er!

 4. Ann-Margrete Clarén 15 augusti, 2013at07:47

  Detta bara ÄR , och vilken ynnest att få upptäcka “saker o ting”,
  det är detta som kallas AHA-upplevelse!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *