Min vinterträning började på allvar denna veckan.  Jag har haft fria händer fram tills nu, men nu har Mattias styrt upp det på schema igen. Jag har längtat efter det. Jätte mycket. Idag startade jag dagen med löpning. Glashalt ute, men magiskt vackert med dimman från havet som ramade in hela halvön. Avslutad dagen med styrkeintervaller.

Jag fick ett mail med tips om en himla bra grej, Snällkalendern. Världens bästa grej just nu faktiskt. Tycker att du ska in och köpa en eller leta upp första bästa butik där den säljs.

Jobb hemma, möte med mina kollegor i stan senare under eftermiddagen. Glad i magen och hjärtat för mitt jobb.

Har köpt julpynt till granen – på HM! Har ni sett deras juldekorationer. Himla fina alltså!

 

winter-run-6


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center