Fira med mig

… fyller jag år.  Då tänker jag fira. Mig själv. Kom på att jag ofta säger till alla andra att fira sig själv. Hylla sin kropp och försöka på riktigt, värdesätta allt som gör dig till du. Jag är bra på att utvecklas och ta steg framåt och med det har jag, såklart blivit bra på att också värdesätta mig själv. Men inte alltid. Jag kan ha svårt att stanna upp och uppskatta allt det där som verkligen borde uppskattas. Så i helgen ska jag göra det. Med mig själv.

På samma sätt som jag idag såg det vackra i en vattendroppe som hängde kvar i ett gulnat löv.  Och det sobra i min vildros som kämpade i snön.

Min kropp och det som gör mig jag borde få en dag med ordentlig uppskattning. På söndag så är det dags! Jag tycker du ska fira dig själv med mig! Kan du inte skriva i kommentarerna en, två eller 10 saker som du uppskattar med dig själv?

winter-run-3 winter-run

11 Comments

 1. Elin 17 november, 2016at22:24

  Grattis i förskott vännen❤️ Jag älskar min egen humor✨

 2. Amira 17 november, 2016at23:08

  Först av allt vill jag vara med och fira dig min fina älskade vän!?
  Helt underbar klass idag✨?Som jag längtat! Fick allt vad jag önskat????
  Gillar min levnadsglädje och min närhet till skratt och andra känslor och förmågan att utvinna kraft och styrka ur domsamma?

 3. Linda Assarsson 17 november, 2016at23:18

  Jag älskar mitt pannben, min optimism och mitt barnasinne och närheten till skratt :)

 4. Cecilia 18 november, 2016at08:36

  Grattis grattis i förskott!!
  Jag gillar att jag har blivit mer positiv i mina tankar, känna glädje, uppskatta vad jag har och att jag är jag (det finns bara en av mig;)

 5. Mia Bergvall 18 november, 2016at10:15

  Grattis i förskott!
  Jag älskar att jag är en av de snällaste personerna jag vet, men som också börjar lära mig att säga ifrån och säga nej när det blir för mycket. Jag älskar att ser till att nå mina mål och inte bara dagdrömmer om dem. Jag älskar mina ögon och mina kinder som skapar vackra smilgropar när jag skrattar!

 6. Användarens profilbild jessica 18 november, 2016at10:31

  Tack! Och vilka otroligt underbara egenskaper! Vara snäll är en jättefin sak!

 7. Användarens profilbild jessica 18 november, 2016at10:40

  Tack! Stort like på positiva tankar om sig själv!

 8. Användarens profilbild jessica 18 november, 2016at10:41

  Åh heja pannben!

 9. Användarens profilbild jessica 18 november, 2016at10:42

  Älskar samma egenskaper hos dig!

 10. Användarens profilbild jessica 18 november, 2016at10:42

  Din humor är fantastisk!

 11. Mari 18 november, 2016at18:28

  Grattis i förskott! <3
  Jag gillar mitt barnasinne som för alltid kommer vara kvar. Jag gillar mitt tålamod. Jag gillar min omtänksamhet.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *