… fyller jag år.  Då tänker jag fira. Mig själv. Kom på att jag ofta säger till alla andra att fira sig själv. Hylla sin kropp och försöka på riktigt, värdesätta allt som gör dig till du. Jag är bra på att utvecklas och ta steg framåt och med det har jag, såklart blivit bra på att också värdesätta mig själv. Men inte alltid. Jag kan ha svårt att stanna upp och uppskatta allt det där som verkligen borde uppskattas. Så i helgen ska jag göra det. Med mig själv.

På samma sätt som jag idag såg det vackra i en vattendroppe som hängde kvar i ett gulnat löv.  Och det sobra i min vildros som kämpade i snön.

Min kropp och det som gör mig jag borde få en dag med ordentlig uppskattning. På söndag så är det dags! Jag tycker du ska fira dig själv med mig! Kan du inte skriva i kommentarerna en, två eller 10 saker som du uppskattar med dig själv?

winter-run-3 winter-run


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center