Jag var helt ovetande när jag stod på yogamattan inne i den fuktiga hotMOJO-salen på min rosa matta och handduk. Jag var ännu mer omedveten om vad som väntade mig när jag instruerade min egen hotMOJO timmen efter.

Lika oinsatt var  jag när jag strosade i min underbara ekologiska butik på hörnet, konstaterandes att mitt sätt att handla verkligen förändrats från dess att jag var student. Jag valde lammfärs i dag till köttfärssåsen, för att det inte fanns någon ekologisk eller kravmärkt nötfärs.

När jag väl kom in i lägenheten och kramades om av mina gula garderobsdörrar i hallen – visste jag inget.

Inte heller när jag gick förbi sovrummet och tittade upp på honom, där han hängde i sin fulla prakt från taket.

Det kan inte vara så. Att carbonhingsten från cykelgudarna, den som ska bära mig fram genom skogarna, är  för stor. Jag gråter floder, vi mäter mina kroppsdelar, mäter på cykeln. Den vekar för stooooor.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center