Jag har haft en bra måndag.

Jag startade dagen med att runt lunch springa ca 12 km, kroppen kändes lätt och fantastiskt samarbetsvillig. Jag funderade ett tag på vad som var fel men konstaterade att det var det dummaste tankemönstret jag haft på länge och slog bort de tankarna. Det är så  h i m l a lustigt, det här med:

1. löpare

2. barnvagnar

3. promenadstråk

Varför, varför går man i bredd så man tar upp hela vägen? Och varför ser man påtagligt besvärad ut då man möter en löpare? Jag försöker yogaandas där mellan löpstegen och generera energin någon annanstans – typ benen… men tro mig, det är svårt.

Hur som en GRYM träningsmåndag som fick extra guldkant av att jag fick underbart besök av Caroline,Ursula, SaraLotta, Jonna (förlåt för jag döpte om dig idag), Pernilla  och massa andra härliga människor.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center