Du är inte lagom

Du är så förbannat mycket mer. Du är allt annat än lagom. Fast du lever i landet där lagom är ett ord för att man är rätt perfekt och passar in i mallen. I min värld är alla olikheter som gör att man inte väljer medelvägen eller gräddfilen, bäst. När du går din egen väg och följer det som känns bäst i magen och hjärta.

i mitt påskägg till dig ligger din magkänsla och det som bor i hjärtat. Ta några extra andetag i påsk och ta fram det som är du och våga följ det. Valen du gör i ditt liv, om det  gäller träning eller livet i sig, är dina val. Ingen annans. Och att fylla dagar av just ditt liv med sådant som passar andra och inte dig själv, är slöseri med din tid. Ärligt, du är värd så mycket mer. Hela världen och livet är ditt och bara ditt. Förstå vilken  grej! Du har en outforskad skattkarta framför dig och bara du bestämmer vad du hittar på vägen. Jag älskar tanken och blir livrädd för den ibland. Men älskar också förmågan som vi alla besitter om vi guidar oss själva smart, intelligent och ödmjukt framåt.  Så i påsk, släpp ut henne eller honom, hen som är du, på riktigt.

Bilden nedan. Jag älskar vackra saker, det gör mig lycklig att omge mig med dem, så är det.  Så jag väljer dem helt enkelt, en vanlig skärtorsdag. Jag snittar blommor. Sätter dem i favoritvasen från Svenskt Tenn. Den är så fin att jag dör en liten smula.  Vi har betsat bänkskivan vit, jämför med hur det ser ut på fönsterbrädan. Hela den väggen ska kaklas i påsk och fönsterbrädan ska bort – vi kommer kakla in i fönstret! Vad tror ni om det?

 

bunches

 

 

3 Comments

 1. Nathalie 25 mars, 2016at17:51

  Älskar dina vackra betydelsefulla inlägg Jessica! Det här behövde jag idag ❤
  Tack för att du är du! Kram

 2. Användarens profilbild jessica 26 mars, 2016at10:04

  Tack Nathalie! Massor av påskkramar!

 3. Mari 28 mars, 2016at05:48

  Du är underbar <3 Kärlek till detta inlägg.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *