En bra dag men en “sådan där” för ryggen

Jag vaknade i morse med ett ryck… rivstartade med ett möte 0700, vilket fick min kropp att tro att jag var helt galen. glömde frukost som jag igår lovat mig själv att så vackert äta varje dag. Det sket sig. Så i morgon gör jag ett nytt försök.

Ryggen bråkar och är kinkig. Dags att VERKLIGEN ta tag  i min egen träning. Så med sorg har jag bytt bort mina älskade klasser ikväll. Jag vet att jag alltid gnäller när jag gör detta, men jag mår så sjukt dåligt över det. Gah… men i morgon kör vi igen.

Funderar på att ge mig ut och springa.. det brukar faktiskt hjälpa genom att driva på blodcirkulationen i min stela (förbannade) ländrygg. Tror att det är förra veckans överdosering av Body Pump som spökar just nu.


2 Comments

  1. Åsa 11 maj, 2010at15:34

    Fina du! Besvärligt att du har fått en kinkig rygg. Kör du cykling i morgon, som vanligt? STÖRSTA KRAMEN från mig!

  2. Cizzi 11 maj, 2010at16:33

    Hoppas du blir bättre snart! =) På söndag ska jag vara med och cykla! Kram på dig finaste!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *