En bra dag men en “sådan där” för ryggen

Jag vaknade i morse med ett ryck… rivstartade med ett möte 0700, vilket fick min kropp att tro att jag var helt galen. glömde frukost som jag igår lovat mig själv att så vackert äta varje dag. Det sket sig. Så i morgon gör jag ett nytt försök.

Ryggen bråkar och är kinkig. Dags att VERKLIGEN ta tag  i min egen träning. Så med sorg har jag bytt bort mina älskade klasser ikväll. Jag vet att jag alltid gnäller när jag gör detta, men jag mår så sjukt dåligt över det. Gah… men i morgon kör vi igen.

Funderar på att ge mig ut och springa.. det brukar faktiskt hjälpa genom att driva på blodcirkulationen i min stela (förbannade) ländrygg. Tror att det är förra veckans överdosering av Body Pump som spökar just nu.


Total
0
Shares
Comments 2
  1. Fina du! Besvärligt att du har fått en kinkig rygg. Kör du cykling i morgon, som vanligt? STÖRSTA KRAMEN från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Angående välgörenhetseventet den 23 maj

Angående välgörenhetseventet den 23 maj

Jag har fått många förfrågningar och dröjt med svar då jag hoppats att det

Next
Hela Kungsholmen springer!

Hela Kungsholmen springer!

Min kropp sa bestämt ifrån idag

You May Also Like