Enduro baby!

I födelsedagspaket till mig själv från mig själv, kom ett hårt paket. Ett stort sådant. Och även om jag hade koll på vad som fanns inuti så studsade jag som ett barn på julafton.

Jag har “fått” hem min enduro. Att cykla på en cykel som fullkomligt äter upp allt, har gett stenhällar och rötter en helt annan dimension. Nu fattar jag grejen. Det är liksom bara att åka med.

Hjulen nedan tillhör alltså en S-Works Enduro 29. Jag valde att gå på 29″ däck och många har tyckte att jag skulle gå med 27,5″ – men so far är jag galet förtjust.

 

[insert]hjul[/insert]

6 Comments

 1. Elna 2 december, 2014at12:04

  Vilken fantastisk födelsedagspresent! Jag fick prova en på Test the Best – det var magiskt att köra över stök och bök med den!

 2. Johan A 2 december, 2014at12:06

  Du kommer ju blir sjukt snabb och ha sjukt kul med den där! Bara du tar bort plastringen!

 3. Rebecka Hugne 2 december, 2014at12:22

  Dessa bollar verkar ju fantastiskt bra! Jag är ju en småbarnsmorsa i farten och ibland sätter jag inte mina egna behov främst! Dessa skulle vara perfekt i väskan ist för kexchoklad! Perfekt att ta till efter träningen när man vet att man kanske tex måste lägga barn innan man själv kan svulla på någon god mat. Du är verkligen inspirerande. Kommer följa din kalender och hoppas på lyckan i luckan ;) kram

 4. Användarens profilbild jessica 2 december, 2014at13:07

  Den åkte ju bort direkt – bilden är från när jag lyfte upp hjulet ur kartongen

 5. Anna S 2 december, 2014at14:52

  En cykel för 75 papp!? :O låter helt j-vla galet….

 6. Dietandthecity/Alex 3 december, 2014at20:29

  WOW vilken bild! Och du har många vackra bilder! OCH det är heeelt okej att köpa en dyr present till sig själv även om jag skulle välja en Rolex ;)!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *