Enduro baby!

I födelsedagspaket till mig själv från mig själv, kom ett hårt paket. Ett stort sådant. Och även om jag hade koll på vad som fanns inuti så studsade jag som ett barn på julafton.

Jag har “fått” hem min enduro. Att cykla på en cykel som fullkomligt äter upp allt, har gett stenhällar och rötter en helt annan dimension. Nu fattar jag grejen. Det är liksom bara att åka med.

Hjulen nedan tillhör alltså en S-Works Enduro 29. Jag valde att gå på 29″ däck och många har tyckte att jag skulle gå med 27,5″ – men so far är jag galet förtjust.

 

[insert]hjul[/insert]
Total
0
Shares
Comments 6
  1. Vilken fantastisk födelsedagspresent! Jag fick prova en på Test the Best – det var magiskt att köra över stök och bök med den!

  2. Dessa bollar verkar ju fantastiskt bra! Jag är ju en småbarnsmorsa i farten och ibland sätter jag inte mina egna behov främst! Dessa skulle vara perfekt i väskan ist för kexchoklad! Perfekt att ta till efter träningen när man vet att man kanske tex måste lägga barn innan man själv kan svulla på någon god mat. Du är verkligen inspirerande. Kommer följa din kalender och hoppas på lyckan i luckan ;) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Glutenfri Pizza

Glutenfri Pizza

Jag köpte ju Hanna Göranssons kokbok förra veckan och testade hennes recept på

Next
Lucka 2

Lucka 2

Öppnar lucka två och där finns 2 par Yurbuds

You May Also Like