Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Face plant

Senast uppdaterad:

Igår var en sådan där dag när jag verkligen längtade ut i skogen på cykeln. Vi hade bestämt att jag skulle komma och möta upp killarna vid Specialized Concept Store precis när de stängde butiken.

Jag sladdade in i tid – provkörde en av Specialized nya byxor igår, med hake där bak så att det ska bli betydligt lättare att springa och uträtta sina behov. Tumme upp på det och tumme upp på Specialized padd i byxorna som är en av de bästa tycker jag.

Hur som vi rullade ut – lite sprättiga i benen och hade finsällskap av Patrik, Jonas och Jaime. Vi körde in i Hellas och efter en timme kanske så kom vi till en magisk härlig utförslöpa som känns så där mjuk och harmlös. Full fart och frihetskänsla.

Sedan kom jag på – när jag låg på marken – att det finns ett ställe som ser ut till vara böljande men som inte är det. Jonas och Jaime tog sig över precis – men jag dök, rakt ned över styret, landade på ansiktet och gled sedan en bit. Glasögonen är mirakulöst oskadda – inte en enda repa. Jag däremot har värsta blåtiran och skrapsår från kinden ned på axeln och armen. Ordentligt mörbultad och kanske lite lite hjärnskakning.

Snopet och tacksam samtidigt som jag var sur över ett avbrutet träningspass rullade vi hem.

Dagen idag har all träning ställts in och jag vilar huvud och nacken tills imorrn.

Bilden nedan tog jag innan – hade en plan att göra ett inlägg med snap shots – det blev inte så kan man säga.

 

[insert]Me[/insert]

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.