Om man kikar noga på bloggen så ser man att den håller på att förändras. Och mycket runt omkring förändras.  Jag har alltid växt med utmaningar och älskar förändring. 2018 har rivstartat med nya sponsorer, samarbeten och fantastiska planer. Det finns en sådan otrolig kraft i att stötta och växa tillsammans med andra och jag hoppas att förändringen även på bloggen kommer ge en nytändning både för dig och för mig.

I believe in the importance of women creating space for other women. A continuous sharing of all things, a transference of power.

 

Ofta svarar ni med kommentarer inne på Facebook på mina blogginlägg –  tänkte att det passar att vi kör en frågestund – högt lågt – fråga om allt så svarar jag, här eller på FB fungerar såklart.

 

 

 

2 Comments

  1. mikenotized 20 februari, 2018at21:04

    Jag e sugen o höra tips på intervaller för löpbandet, tänker både intervalllängd, vilans längd och även vilken pulszon man sla hålla. Tycker det är svårt o veta tex i 4×4, 1×15 osv och veta hur högt man ska ligga för att klara samtliga. Sen undrar jag om du tycker man ska justera sin maxpuls insin pulsklocka mellan löpning o cykling då jag upplever att i spinning stum ar benen före flåset men i löpning pallar man mer liksom

    Tack för inspirationen du sprider, kram!!??

  2. Användarens profilbild jessica 20 februari, 2018at21:06

    TACK själv för att du är här! Grym fråga! Svar kommer imorrn! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *