Från Svett och Etikett till Colting

Bästa artikeln om kost

Satt och läste i nya BiCycling som landade innanför dörren i bilen på väg mot Skövde. (sitter förresten fortfarande i samma bil på väg mot Skövde, och ja mest troligen startar jag imorrn). Sa till Jaime, fan vilken bra artikel om kost (förlåt för svordomen). En av de absolut bästa jag läst. Letade för att se vem som skrivit den, och så klart, min “cykel-wifie” Annie. Så himla rätt och bra.

Svett och Etikett

Har kikat på alla avsnitt av “Svett och Etikett” på SVT med  Kalle Zackari Wallström. Fick ett mail om programmet och hade i ärlighetens namn inte uppmärksammat det innan. Jag har inte i heller haft någon direkt uppfattning om Kalle innan mer än att jag sett honom lite här och var i media och framförallt förknippat honom med Stadiums reklam förra året (?). Hur som, han gör det bra. Jag gillar programmen och han faktiskt friska inställning i hälsodebatten.

Fuck Coltings inställning till ortorexi. Punkt.

Har även läst ovannämndas blogg och vill säga att jag blev lycklig av hans inlägg om Colting och ortorexi. TACK Kalle! Vi har alla tre samma agenda. Uppenbarligen så faller din och min uppfattning om hälsa mer i samma linje än Coltings.

Nikisar och framsteg

Jag har tränat mina underbara Nikisar. Det hjälper att göra annat. Verkligen. Tack. Också, jag har följt dem nu under en lång tid och det är så fantastiskt häftigt att se hur de utvecklas och hur mycket starkare de blivit.

Gamla inlägg

Har även dammsugit min blogg bakåt i tiden för att samla in bilder på Bus och tycker det är fascinerande hur den var och hur jag skrev för 2-3 år sedan. Livet förändras verkligen. Eller vi förändras verkligen med livet.

WorkOut Åre

Det har slagit mig att WorkOut Åre är om 2 veckor. Det är jätte snart.

 

 

 

 

6 Comments

 1. EmmaS 9 maj, 2014at21:35

  Tack Jessica! Du har en så sund inställning och du är så viktig i träningsvärlden! Efter att nästan ha förlorat mitt enda barn i en ätstörning, som började med 3-4 timmars löpning om dagen, har det känts som ett så fruktansvärt hån att läsa Colting. Tack!

 2. Betty - the B-ROOM 9 maj, 2014at22:03

  Ser verkligen fram emot att träffa dig i Åre!!!!! KRAM!

 3. Mimmi 11 maj, 2014at16:10

  Jag hittar inte Kalles inlägg, trots att jag googlar som en dåre. Vill du posta? :-) Ses på lunchpasset i morgon!

 4. Mimmi 13 maj, 2014at09:44

  Haha, facepalm – för lätt att hitta för att jag skulle hitta den ;-)

 5. Pingback:SVT Flow och Play | Fitness & Hälsa

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *