Funktionell, svettig & blek samt Mästarnas mästare.

Jösses vad jag e BLEK! Min hy skulle behöva bli solkysst, flera gånger om! Konstaterade det när jag såg mig själv i spegeln i vita salen på Nybroplan ikväll.

Vi körde en extrainsatt klass idag utanför  ordinarie schema, Functional Moves, samt min numera ordinare spinningklass på 45 min.

Jag har världens bästa jobb. Härliga ni, tack för två grymma klasser.

Sara (bild nedan tagen av henne) var med på Functional Moves, vilken underbar människa hon är! Hon lyser liksom värme.

Att oväntade saker och ting har en förmåga att alltid inträffa när jag är i närheten är ingen nyhet för någon i min omgivning…

…igår på min cykelklass höll jag på att sätta fyr på hela salen genom att fastna och dra ut en hel pappersrulle över de levande ljusen.

Detta toppades idag, då whiteboardtavlan flög ner med en SMÄLL som heter duga bakom mig. Den tänkta lågintensiva pulsen flög rakt upp i taket på samtliga cyklister.

world-class-4

Nu, ett av mina favortitprogram – Mästarnas mästare.

5 Comments

 1. Träningsglädje 22 januari, 2010at00:48

  tack snälla för en superklass. alltid lika fantastiskt varje gång!! och jag är inte alls förvånad över det där med whiteboarden – efter att dels ha varit med på eldspinningen igår och läst dina gamla blogginlägg har jag förstått att vad som helst kan hända. det är riktigt spännande att gå på dina klasser!!! :)

 2. CykelCarina 22 januari, 2010at10:10

  Härligt att det händer saker på dina klasser och runt omkring dig.
  Tack för att vi får dela dessa suveräna klasser med dig. Det är verkligen kul att gå till gymet nuförtiden. Är så glad att jag & Sussie har hittat dig!
  Kram

 3. Användarens profilbild jessica 22 januari, 2010at10:15

  Tack själv finaste Carina.. jag är så lycklig för att jag hittat er!

  KRAM
  J

 4. Sandra 24 januari, 2010at01:05

  Vilken tur att det inte blev någon större brand :)
  Jag har också konstaterat att jag skulle behöva lite färg, men kanske är det såhär många av oss är, under de mörkaste vinterdagarna :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *