På främmande mark

Jag skulle ha befunnit mig på YogaGames och hängt med några av de mest fantastiska skapelserna, men allt fick en helomvändning när vi stod  utan hundvakt och hela hallen samt sovrummets golv ska inta samma vita kulör som resterande golv i lägenheten.

Så jag var tvungen att göra något bus… och tog mig idag in på Sats Odenplan och var med på min bästa vän Pärs Body Pump. Sist jag körde en Body Pump klass var innan jul, sedan blev jag tvingad att pausa BP:n ett tag och låta min inflammerade armbåge läka. Jag trodde att jag skulle dö idag, men kroppen kändes starkare än förväntat – tack Functional Moves you have totally rocked my body in the right way!

Min bästis är ju grym. Kände mig som en stolt syster under klassen. Jag var faktiskt också positivt överraskad av att Odenplan blivit uppfräschat och att ljudet i salen (förutom headsetet) var bra. Riktigt bra.

Efter Pärs klass hade Robban en dansklass… he is indeed spreading the magic.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *