Torsdagarna är räddade

Från och med denna veckan starta She Rides i Stockholm upp träningar både i mtb och lvg. Vi kommer köra varje torsdag med start från 18:00. Mtb-gruppen ses vid Hammarbybacken och landsvägsgruppen vid Drottningholm till att börja med. Löpande kommer också lördagsträningar och andra event. Se till att du har koll inne i gruppen på FB  eller på Sherides.se. Vi kommer dela in oss i grupper efter nivå – nybörjare, medel och avancerad. Om du inte bor i Stockholm så hittar du på sherides.se hittar även alla träningar runt om i landet.

Du är välkommen oavsett om du är man, kvinna eller hen – du behöver ta med dig ett glatt humör (klassiskt – men det gör så himla mycket underverk), punkaprylar, energi som en bar, gel, banan och/eller sportdryck, pengar eller kreditkort ifall vi fikar, mobil är bra att ha med ifall vi av ngn anledning behöver ringa. Hjälm är såklart ett måste!

Hjärtligt välkommen!

 

 

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.