Let your heart go Boom

Godmorgon Måndag. Helgen har i vanlig ordning sprungit förbi. Jag har haft full rulle med valp, träning och en massa annat.

1. Jag har lyssnat på podcast när jag sprang runt Kungsholmen, trodde aldrig det skulle gå. Alltså att ha tålamod att lyssna på podcasts medan jag springer. Men jag gillar det. Min nya favorit är Maud som intervjuar kända idrottsprofiler. I min lurar var hennes intervju med Kalla. I dag ska jag lyssa på Björn Ferry. Du hittar den här. Jag tycker förresten att Kalle Zachari Wahlström ska göra en pod.

2. Annie har lagt upp mitt träningsprogram för vintern och det är så där magiskt kul att sparka igång uppbyggnadsperioden för 2015. Det är mycket cykel, varvat med löpning och simning – och styrka. Jag rehabbar – eller mer prehabbar mina svaga länkar i Redcord.

3. Totalhaveri med crossen igår – inte crossens fel – men jag kunde inte cykla vidare. Det löste sig genom att  J kom som en superhjälte med verktygslådan. Jag hamnade väntandes på hans hjälteinsats vid Hammarbybacken där det numera finns ett utomhusgym. Jag hade dock blivit galen om jag skulle träna där, hela gymmet var översvämmat av barn som använde redskapen som lekställningar medans några stackare försökte få kvalité i sin träning. Snälla föräldrar, barn är härliga, men utomhusgymmen är till för tränande inte lek.

4. När jag satt där och väntade surfade jag in och blev alldeles till mig av smycken hos Jane Koenig – känns som om att jag inte kommer till att kunna hålla mig från att klicka hem något därifrån.

5. Ny dator är införskaffad och likaså iPhone 6. Det förstnämnda har jag försökt skjuta på så länge som möjligt, har liksom inte riktigt känt för den kostnaden, men nu är den här tillsammans med en time capsle för att förhindra crasher där jag förlorar typ allt.

6. Veckans mantra – “Let your heart go Boom” – Laleh, så himla bra.

 

3 Comments

 1. marlineblogg 20 oktober, 2014at20:53

  Börjat lyssna på podcast och ljudbok under tiden jag gör allt. Springa, laga mat, diska, städa. Kanske t.o.m sova. Haha

 2. Karin FitnessochHalsa.se 20 oktober, 2014at21:56

  Ja, Kalle Zackari Wahlström borde verkligen göra en pod. Han är så grym!

 3. Madelaine 22 oktober, 2014at20:02

  Suveränt mantra. Det tar jag med mig.
  Tack :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *