Helgen i bilder

I helgen har vi kombinerat lägenhetsvisning (med allt vad det innebär) med ett fantastiskt gäng cyklister som deltog i MTB-lägret ute på Rönneberga tillsammans med Rönnerberga (såklart) och Lidingöloppet.

Rönneberga är en liten härlig pärla och den nya mtb-slingan med start från anläggningen, gör att det blir ännu härligare.

Vi nötte teknik, grunder blandat med stig och mörkerkörning. 9 av She Rides härliga ambassadörer gästade gruppen som bestod av drygt 40 cyklister och peppade ordentligt för Lidingö MTB 2016.

 

ronneberga-mtb-2 ronneberga-mtb-3 ronneberga-mtb-4 ronneberga-mtb-7 ronneberga-mtb-8 ronneberga-mtb-9 ronneberga-mtb-10 ronneberga-mtb-12 ronneberga-mtb-13 ronneberga-mtb-15 ronneberga-mtb-17 ronneberga-mtb-20 ronneberga-mtb-21 ronneberga-mtb-23 ronneberga-mtb-24 ronneberga-mtb-25 ronneberga-mtb-26 ronneberga-mtb

1 Comment

  1. Amira 12 oktober, 2015at21:43

    Ser helt underbart ut! ✨?Det är verkligen ett fantastiskt ställe och ett toppentillfälle att förbereda sig för Lidingöloppet MTB på. Många härliga minnen från förra årets clinic på Rönneberga ❤️ Hoppas ni haft en grym helg och att det gått bra med lägenhetsvisningen i helgen också. Kram!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *