Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

PT-Pernilla

Senast uppdaterad:

Hon är bra alltså. Min Pernilla. Fast jag delar henne med en massa andra. Hon är så där fantastisk på att träna mig sådär som jag gillar. Idag körde vi funktionellt – som vi alltid gör.  Mycket för min stela cykelrygg. Också marklyft. Jag älskar marklyft. Jag gillar det mesta man kör med stång.

En grym övning för rörlighet i skulderblad och lite annat fint i ryggen är den nedan. En träpinne och en liten vikt i mitten. Startläge i golvet – hela vägen till rumpan och tillbaka fram igen.

 

upper-back-mobility-2

upper-back-mobility-4

upper-back-mobility

upper-back-mobility-7

upper-back-mobility-8

upper-back-mobility-9

1
Föregående
Helgen i bilder

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.