Det händer så mycket nu att jag själv knappt hinner med. Vi närmar oss tävlingsstart önskar så att jag hade kunnat tävla lite tidigare än det här i år för att sätta alla smådetaljer, men nu är det som det är och bara för mig att helt enkelt förhålla mig till det.

I helgen är jag och mina underbara och helt fantastiska lagkamrater Hanna, Marika, Ingrid och Sara ute på Lida och kör Mtb-läger med Cykloteket. Sue är på läger på någon varm ö. Dessa 5 tjejer är på alla sätt helt fantastiska. Jag skulle kunna gå över eld och vatten för dem.  Att omge sig med människor som vill lyfta varandra är en av de största faktorerna för framgång på alla plan i livet. Helt säkert.

Livet va – Aviciis bortgång tror jag har fått många att stanna upp och andas och fundera på vad som egentligen är viktigt, i livet. Att framgång och strålkastarljus inte är allt och att baksidan på en fasad kan vara allt annat än den drömvärlden som målas upp utåt.

För mig handlar livet om att leva – som medmänniska med hjärtat på rätt plats. Att ge lika mycket och mer än vad jag får tillbaka för att bygga en bättre tillvaro för det jag tror på. Jag tror att relationer är något av det viktigaste vi har och att man i alla lägen ska tänka längre än näsan räcker. Ensam är aldrig stark. Jag tror inte på att ta beslut som gynnar dig själv och kör över andra, jag tror att det i slutändan aldrig blir bra. Jag tror däremot på att ta beslut som lyfter och främjar en större sak och som bildar kärleksfulla ringar på vattnet. Där du och jag får utrymme att tillsammans kunna skratta hand i hand. Ja, ni förstår metaforen.

Idag vill jag uppmana dig att göra något för dig själv och de som hjälper dig framåt. Skicka ett hjärta i ett sms eller gör något annat. Kanske gå med i She Rides CK  och tävla för oss eller bara vara med, så vi tillsammans kan skapa rätt förutsättningar för oss alla.

Du tjej och kille – vi är tillsammans så starka!


 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *