Den här helgen har nästan hela laget i Team She Rides pwrd by Scott hållit i mtb-läger ute i Lida. Det är något helt fantastiskt oslagbart att se självförtroendet växa på cykeln och spärrar brytas och övervinnas. I vår grupp så är jag så himla stolt och främst imponerad av varenda en som genom hela helgen gjorde enorma framsteg på cykeln och ute i skogen.

Ni vet så där när man kommer på sig själv att man står med ett leende hela vägen från hjärtat till ansiktet och har gåshud – den känslan när någon lyckas med något som de inte trodde var möjligt. Tack för alla de leendena i helgen tjejer.

På lördagen försökte jag själv köra skiten ut mig på gröna och röda slingan, under tiden som jag försökte samla tid i hög zon – gärna högre än högst, började det såklart regna. Så för för miljonte gången den veckan cyklade jag i regn. Vid ett tillfälle tappade jag koncentrationen och gled lite på en blöt rot – trillade och lyckade parera fallet. Trodde allt var lugnt tills jag kikade på knäet och såg att det verkligen pumpade ut blod. Jacket var så djupt att vi fick åka till akuten – men väl vid akuten hade skinflärpen redan fäst, vi tejpade ihop det rätt bra innan vi åkte och jag slapp bli sydd. Däremot är benet inte i tipptoppskick och det är verkligen värsta tänkbara tajmingen att ha en en skada.

Något som är mera kul är att She Rides nu kör lokalt på 12 olika orter i Sverige (och fler är på gång).    Hoppa gärna in i din lokala grupp för att hålla koll på event och träningar på din ort. Är du sugen på att köra träningar på din ort och är sådär härlig med hjärtat på rätt plats och brinner för att lyfta andra – kasta iväg ett mail till mig på jessica@jessicaclaren.com så ser vi till att starta en grupp nära dig tillsammans.

 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *