Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Högsommar

Senast uppdaterad:

Kan vi bromsa tiden – bara lite. Den springer så himla snabbt. Jag vill hinna med så mycket som möjligt just nu och hinner inte ens med hälften. Fast det är juli och semestermånaden nummer 1 och allt brukar gå på lågvarv.

Juli alltså. Häng med på insikter, åsikter och andra saker:

Vi har skördat den första egna vattenmelonen – vilken grej va – en egen vattenmelon som jag drivit upp från frö till en melon.

Älskar doften på Neals’s Yard Remedies handtvål – den med “garden mint” och bergamot. Finns på Paradiset i Sthlm. Om du köper den, köp handkrämen med!

Att vara ute och cykla när solen är på väg ner och brinner över asfalten samtidigt som rådjuren står längs vägarna och betar – känns smått overkligt och verkligen är en form av glädjerus för själen.

Jenny Rissveds, åh vad jag hejar på dig. Så himla stark och modig. Ta den tid du behöver. 3 min med Jenny i SVT hittar ni här.

På söndag åker jag till USA och Specialized huvudkontor. Ska vara där några dagar för att jobba och sen vända hem igen för att förbereda mig och kroppen för SM.

Vi målar om huset. Gissa till vilken färg?

Fanta Zero Citron – kan inte den komma till Sverige?

Min sleeve börjar bli klar förresten – visst är den fin?

 

 

0
Föregående
Fredagslistan
Nästa
Närodlat

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.