Höstlistan

Hela dagen har verkligen varit fångad i höstrusk. Så himla tokmysigt. Jag fick en lista skickad till mig av  en av de tokigt Elna. Som jag så klart svarar tillbaka på bums – ibland är listor ganska härliga och denna var en sådan.

 

1. Känner du dig lycklig och glad nu när hösten är här?

Jag är ju född i november och tror att jag verkligen alltid varit ett höstbarn. Mina tankar blir klarare. Mer drivna. Hjärtat kan slå utan att jag känner mig slö liksom. Det finns inget härligare än att vara ute och andas i skogen och följa alla färgskiftningar och sedan kurra ihop sig i soffan med tända ljus medan regnet smattrar utanför. Tycker också att det är magiskt att få starta om träningen med uppbyggnad och känna hur kroppen får lada om för en ny säsong.

2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?


Jag bor ju i träningskläder/cykelkläder jämt. Och tror att det inte blir så himla stor skillnad där. Men mysbrallan ligger också nära till. Känner att jag är inne på att jag ska ha det mysigt. Så enkelt i höst ska jag mysa mycket.

3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?

Det såg ut ungefär så här. Tokigt mycket. Massor av helgjobb och pirrande känsla för framtiden. Jag tror också att jag och Annie var i startfasen för She Rides.

4. Vad gör du om dagarna egentligen?

Ja alltså det där är en ganska vanlig fråga jag får och den är lika svår att svara på som den är vanlig. Eller egentligen inte. Jag är egen företagare, entreprenör och konsult. Med detta tar jag en mängd olika uppdrag och poppar lika många idéer som jag blinkar, ungefär så. Mina dagar är alltså fyllda av att säkerställa leverans på de uppdragen jag har.  Sedan fyller jag på med nya uppdrag, coachar mina kunder, förbereder för konvent och utbildningar som jag oftast kör på helgerna. Bakar in min egen träning och satsning mot 2015 och just nu så driver jag mycket framåt med She Rides och för ett magiskt cykel år för alla oss 2015 och framåt.

5. Vad ska du köra på för cykel i höst?

I höst ska jag köra på min smällkaramell från Specialized. Lyssna på de här – den är turkos, rosa, gul och vit. Ett custombygge som gör mig lycklig varje gång jag ser ramen. Har jag tur så får jag snart min S-Works Era med och då kommer jag köra med den så mycket jag kan, så klart.

6. Vad lyssnar du på för musik just nu?

Jag lyssnar just nu på extremt mycket nyheter från househimmeln – letar och jagar den magiska musiken att ha på mina klasser.

7. Tänker du resa nånstans i höst?

Jag skulle så vilja hinna en sväng til New York. Annars reser jag rätt mycket med mitt jobb. Men en härlig resa till storstaden av storstaden hade varit magiskt.

8. Senast tre körda lopp/tävlingar?

Senaste loppet var Cykelvasan, och innan dess Engelbrektsturen som jag fick bryta för en crash och spräckt hjälm och innan det måste det ha varit Lida. Säsongen blev lite omskakad av förlusten av Zorro och lite förkylningar.

9. Vad var bäst med sommaren?

Jag tror att jag nog gillade att alla var så glada allra mest. Omgivningen var liksom lite varmare och mjukare, och det gillar jag.

10. Vad var sämst med sommaren?

Jag går liksom på halvfart när det är för varmt. Samtidigt så var det så varmt att jag vande mig lite. Men jag måste nog säga att det som var sämst var att jag förlorade min själsfrände och sökt upprättelse av djursjukhuset utan att få det.

11. Senast köpta cykelpryl?

Tänkte först att det måste varit typ en slang. Men sen slog det mig att det är det inte alls, utan jag har bytt ut mitt stall av cyklar och väntar just nu på galet fina saker.

12. Ditt bästa träningstips inför hösten?

Att träna ditt hjärta. Både uthållighetsmässigt men också träna det till att älska dig själv från insidan och ut.

13. Hur ser du på framtiden?

Jag e nyfiken och pirrig. Jag älskar lite grann att bli äldre. Att stå stabilare när det blåser och med insikten om att magkänslan mest ofta har rätt.

 

Jag skickar vidare listan till Sofy, Öijer och Alla kan träna.

[insert]jessica_sworks
[/insert]

2 Comments

  1. Pingback:Våra höstlistor.

  2. Mari 28 september, 2014at09:16

    Kul att läsa =) lånar den av dig.. ha en fin söndag.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *