I en BMW xDrive

De andra är redan framme. Vi är på väg nu, mot fjällen och Ramundberget i en sprillans ny BMW. Jag längtar efter snö och skidåkning. Vänner och brasa. Sådant som gör själen glad och balanserad.

Jag har varit skeptisk mot BMW men måste säga att den här bilen (525d xDr) kan jag faktiskt tänka mig att behålla, den är alltså bara på lån.

I morgon drar jag vinnarna (ja ni är så grymma så jag får lotta ut 3 st Philip Wake Up Light), så är du fortfarande sugen. Tävla här.

 

3 Comments

 1. Jennifer 11 januari, 2013at12:57

  Hej! Jag måste bara fråga dig, du verkar ju väldigt vettig och seriös. Vad tycker du om Sats nya reklam? Är den inte sjukt vilseledande? Vad fan innebär “kom i form”? Hur mäter man det?
  Och pengarna tillbaka? Alltså, de kräver ju ändå att man tecknar upp sig på ett årskort. Så även om man får 2 mån tillbaka återstår ju 10.

  Jag tycker det här är så himla fult gjort av sats. Tycker verkligen de försöker luras. Och att vara hälsosam är väl ändå en livsstil, inte något som sker på åtta veckor? Inget som en pt kan ändra på under tre möten?

  Hoppas att du förstår att det inte är ett personangrepp mot dig, eller vad du står för! Vill bara “pick your brain”. Undrar hur du tänker!

 2. Användarens profilbild jessica 11 januari, 2013at17:23

  Hej Jennifer!

  Tack för din åsikt – vet du, jag väljer medvetet att inte diskutera min arbetsgivare. Men jag svarar jättegärna på andra frågor. ;)

  KRAM
  J

 3. Jennifer 11 januari, 2013at20:06

  Ok!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *