För ett tag sedan fick jag hem en Philips Wake Up Light  och möjlighet att prova den. Lite komiskt eftersom jag kan ha lite svårt att komma upp på morgonen. Nu har jag och J testat den och jag är förtjust i den lilla saken som väcker mig sådär harmoniskt kvittrande.

Philips har haft en ganska kul kampanj ungefär i samma veva som jag och några andra fått testa ett betydligt mer harmoniskt sätt att vakna på än Henrik (killen i Philips experiment).
Jag ville prova den ett tag innan jag valde att lotta ut produkten, mest för att jag bara vill ha grejor i bloggen som jag verkligen gillar. Så nu har jag möjlighet att lotta ut en Wake Up Light till er. Gör så här för tävla, kommentera till detta inlägget och berätta hur du skulle kunna tänka dig att väcka Henrik. Filmerna hittar ni här.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center