O vad jag varmt kan rekommendera Quality Care.  Super proffsiga och trevliga. Inte minst lyhörda och närvarande. Var där hos fabror doktorn och har fått penicillin, hostmedicin samt ngt för infektionen i ögonen som kom på köpet.

Det roliga är… att det inte ska vara så himla enkelt för mig att få ut de rackarns tabletterma. Apotekets datasystem ligger nere… i HELA Sverige. Tack gode gud att jag bor i Stockholm och vi har ett Apotek som har öppet dygnet runt. Jag ska ha tabletterna idag.

Detta innebär för hoppningsvis att jag kan köra mina klasser kanske redan i morgon, men garanterat på söndag! ÄNTLIGEN!  Så kom och gör mig sällskap och lycklig!

På lördag ska jag dessutom rycka in och gästa på cykelutbildningen som går just nu på Nybroplan. Så heja alla mediciner. Kick in asap.

Idag såg jag till att göra en insats, för att stilla mitt begär and “for a good cause”.  Egentligen skulle jag endast köpa ett sådant till Orren i present från mig och Cissi, men det blev ett till mig med.

IMG_1419

IMG_1420

Humanity är ett märke som blandar konst och skriven text med mode, och uppmärksammar mänskliga rättigheter och miljöfrågor. Målet är att öka medvedenheten världen över, med modeindustrin som kanal. Genom att designa plagg och accessoarer med positiva budksap, sprider Humanity kunskap om några av vår tids viktigaste frågor, bland människor i alla åldrar.

När du köper ett sånt här armband går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore’s Environmental Organisation!

Nu ska jag iväg och göra ett nytt försök och få ut mina piller från apoteket.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center