Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Jag blir med podd

Senast uppdaterad:

Nu är det klart – spikat, och hela tjofaderullan. Jag sa det i Sweaty Business och svor på det, att jag skulle bli med podd i oktober, och kolla det blir jag!

Jag slår ihop mig med en annan “tös” från skåne och startar podd. Inte vem som helst iheller, utan den här bönan, Joanna Swica. Vi har planerat och haft oss ett bra tag nu och tycker att vi två tillsammans är en ganska frän kombination som kan ge er en massa inspiration, hoppas vi.

Joanna är från Ystad. Samma sida av skåne som jag. Det är inte alltid man klickar direkt men det gjorde vi, första gången vi sågs över en kaffe på Espresso House.

… MEN vi gör podden för just er och för att ge inspiration och andra vinklar till allt som redan finns där ute. Vi har en gästlista, några är redan bokade och vi är så sugna på att berätta för er om allt, men måste hålla på det lite, men med det sagt, så vill vi veta vad vill ni lyssna på? Vem vill ni att vi ska bjuda in som gäster? Vilka ämnen? Högt och lågt? Berätta för oss!

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.