Moskva del 1

Jag har landat. Jag är på gymmet. Min frustration över hotellets standard bleknade i lyckan av att cyklarna står i en egen sal och att det finns SPD på pedalerna. Att det sedan surrar som att vi var i en lufttrumma – gör inget. Jag får köra med cykelskor. Utan headset, men med cykelskor. Hurra – så var det inte i Sibirien.

Igår frågade man vad jag ville se – förutom röda torget, de skrattade så de höll på vika sig dubbla – jag vill se Madonnas gym Hard Candy.

Uppdaterar er mer senare.

 

Total
0
Shares
Comments 4
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Jag byter

Jag byter

I och med att mitt namn kom upp på bokningssidan för SATS Spårvagnshallarna

Next
Moskva del 2

Moskva del 2

Mina guider envisades med att jag skulle vara med i bild så fort jag tog fram

You May Also Like