Jessica en acrobat?

Jag tror ta mig tusan att jag kommer vara så mycket bättre och i princip av med förkylningen i morgon. Efter att ha proppat i mig miljoner olika saker för att boosta mitt immunförsvar så har min mage slagit bakut men uppenbarligen så har mitt immunförsvar bestämt sig för att skärpa sig.

Jag är dessutom inne på min 3 sockerfria dag och tackar för allt stöd och all skepsis. Jag vill än en gång poängtera att det i mitt fall enbart handlar om att ge min kropp vad den behöver. Uppenbarligen är den ganska sur på mig just nu.

whatishot

Igår var jag alltså på underbare och härlige Mangos & lika härliga Åsas heldag med organsik mat, härligt flödande yoga, chakramassage och acroyoga. Lunchen avnjöts på Yogayama.

Så vad tyckte jag då…

Snorig och okapabel att andas genom näsan startade vi med en vinyasa yoga alá Magnus. Jag älskar magnus klasser. Fyllda av flöde och en ordentlig baktanke på vad kroppen behöver, här och nu.

Sedan parades jag ihop med lite olika partners under dagen eftersom jag dök upp ensam. Det är coolt att flyga och faktiskt testa och se andra lyckas komma i positioner man inte riktigt trodde var möjligt. Det är också ännu coolare att se Åsa och Magnus samspel och trygghet med varann, samt grymma kropskontroll.

Jag vet inte om det var det faktum att min kropp var nere för räkning igår eller det faktum att jag var typ en meter längre och mera, låt oss säga “välbyggd”, än de som fick vara mina partners under dagen. Men jag kände mig stor, klumpig och inte speciellt graciös. Dock vill jag säga att jag tycker alla ska prova. Det var en härlig dag. Fylld av värme, engagemang och kärlek – ta med dig en kompis vän i din storlek bara så tror jag du kommer kunna flyga under hela dagen.

IMG_5261

IMG_5269

IMG_5275

IMG_5277

IMG_52592

3 Comments

  1. Anna 1 mars, 2010at21:30

    Hjälp! Det där kommer jag aldrig att testa, ens med syrran.

  2. CykelCarina 1 mars, 2010at21:33

    Inte jag heller *asg*

  3. Ida 1 mars, 2010at22:52

    nej, shit va läckert!! var det workshop eller har han sånna klasser hela tiden?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *