Snorig & Acrobat

Jag kände att det smög sig på mig i fredags… försökte totalt ignorera alla symptom i går. Hällde i mig en massa olika preparat och bajsade typ, grönt. Inget hjälpte. Jag e förkyld. Skit och mög.

Jag avskyr, fullkomligt hatar att behöva vicka bort mina klasser, men var tvungen idag. Snygg-Jonas ryckte in, tack finaste.

Jag hoppas att det är snabb sväng och att jag är på benen igen i morgon.

Idag skulle jag dessutom vara med underbara Mango och lika härliga Åsa på en workshop i AcroYoga. Ska skriva mer om den senare ikväll… jag tog mig nämligen dit, men sitter just nu ynklig, halvt besegrad av alla baciller och surar för att jag inte kunde köra min klass ikväll. Jag ska glömma bort det en stund nu och trösta mig med att se på herrarnas 5-mil.

acro

 1. Men stackare…. inte nu när du precis blivit bra från förra svängen.
  Kryp i säng tidigt ikväll och krya på dig snabbt!! :)
  Kram

 2. Bli frisk, bli frisk! Jag dödade min förkylning i morse, jag gjorde en dunderdrink med päron, äpple, världen största bit ingefära och massor med tranbär från frysen! Den brände men jag tror den tog död på de flesta baciller! Haha, med inspiration från dig, bästa vännen! Stor kram!

 3. Samma här, sitter också hemma och är grinig för att jag var tvungen att hitta ersättare till min RPM ikväll. Det SUGER att vara sjuk… Krya på dig!!

 4. Du som precis varit sjuk. Är själv förkyld och det är minnsann inte nådigt…………
  Proppar i mig “mitt” vitaminelexir NINGXIA RED BLEND som innehåller mängder av vargbär

  Vilken precision med acroyoga!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.