Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Julklapp nummer 7

Senast uppdaterad:

Idag är det julafton och julafton är också Jaimes födelsedag. Så vi firar stort och brett.

Lagom till jul så har jag och Joanna släppt vårt tredje avsnitt av ett “Ett jädra liv med Swica och Clarén” – Ett rykande färskt juligt poddavsnitt där jag och Joanna pratar om julhets med träning, ångest över vila och nuddar vid influencers ansvar att ta sitt ansvar.

Och jag säger som Joanna – Det är ett jäkligt relevant avsnitt och jag hoppas ni gillar det och framförallt – är snälla mot er själva. Lyssna här!

Jag har såklart julklappar till er idag, och senare idag drar jag vinnare på alla julklappar som ni hittar bakåt – dagens klapp dras på annandagen.

I dagens säck finns mer än en julklapp vinnaren får en prenumeration från BiCycling, ett vinterkit från Helhets Hälsa med vitaminer och allt annat härligt och dessutom ligger det en överraskning i samma paket från mig och som såklart har med träning att göra.

Ge en kommentar så kanske du är den som får den sista klappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
 1. Hoppas ni haft en fantastisk julafton med extra allt idag därhemma?❤️Lyssnat på podden ..igen????och jag är övertygad om att ni planterar en viktig och relevant tankeställare hos många.Ni sår goda frön till välmående✨Njut vidare av er kväll och God JUL till dig, Jaime, vovvarna och resten av familjen?✨?❤️??

 2. Önskar grattis till Jaime (som jag inte känner mer än via din blogg)! Min make fyller också år idag, en himla smidig dag att fylla år som vuxen.

  God jul Jessica och tack för ett innehållsrikt och vackert bloggår!

 3. Ännu en kanonjulklapp som jag mer än gärna vill vara med och önska mig!!! Håller tummar och tår ??‍♀️

 4. Men ååå vilken julklapp ? Vi firar med tacos och julmusik ? Inga julklappar då vi unnar oss cykelresor under året istället ?‍♀️ Lyssnade på podden imorse på väg till jobbet, ni är SÅÅÅ grymma och det ni säger är viktigt ??

 5. Önskar god jul åt alla, samt en julklapp att dela med min cyklande syster. Kul med pod att lyssna på i mellandagarna.

 6. Oh my god vilken fantastisk present
  Den får av mig absolut godkänt
  Jag hoppas så mycket att jag kan vinna
  Det skulle göra mig till en mycket lycklig kvinna
  Önskar dig allt gott i julen och nästa år
  Du ska se att de kommer 2017 slå

  Kram❤️

 7. God jul??
  Kurerar förkylning denna jul och laddar för för stor träningsutmaning 2018 – håller därför tummarna för lite extra motivation ?

 8. För att jag triggas nåt enormt med att ta mig till nya nivåer så hjälper ALLT mig att hålla glöden uppe, och ett sådant här maxat kit skulle ju få mig att explodera!!!

 9. Ska i väg på en promenad så då blir det till att lyssna på podden så klart?? O överraskningar älskar jag✨

 10. Känslan när man hittar till en blogg, och inser att man nyss missat en massa skoj! ??

 11. God fortsättning ? har lyssnat på alla podavsnitt och vill ge stora tummen upp, ni har så mkt vettigt att säga! Fortsätt med det ni gör!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Julklappsutdelning

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.