Nu är det dags för julklappsutdelning. Nu öppnar jag säcken!

 

Julklapp 1: 

En helårs prenumeration på en av Sveriges bästa cykeltidningar BiCycling – går till Kristin med sitt härliga rim, blev så himla pepp av rimmet och hoppas du får extra pepp med en prenumeration. Grattis!

 

Julklapp 2: 

Från Helhets Hälsa och är ett kit med min räddare i nöden under vintern med vitaminer och mineraler – går till Sara Borg som röstade osjälviskt på Kristin, Kristin vann dock första julklappen så Sara knep nummer 2.

 

Julklapp 3:

Ligger 12 träningsveckor tillsammans med mig och Guided Heroes (och Mattias Reck) med She Rides Winter Edition. Vinnaren är *** trumvirvel *** Helena Enqvist! Jag skulle vilja ge till er alla så kommer framöver lotta ut igen – håll utkik!

 

Julklapp 4

Ligger sweatshirtsen från Cissi och Holistic Training. Hela världen borde bära hennes fina tröjor och Cissi och jag kommer snart tävla ut en till har vi bestämt, vinnaren till julklapp nummer 4 är  — >  Karin Wallin. GRATTIS!

 

Julklapp 5: 

Från Polar vinner Linda Assarsson! Tjoho! Massa grattis till en fin sak för hjärtat.

 

Julklapp 6: 

Det kommer från mig och She Rides och tomten är extra snäll – Ett valfritt kit från She Rides som går till Linda Tufvesson, Anna Kropp och sedan ett som går till Caroline Israelsson.

 

Julklapp 7: 

Innehåller en helårsprenumeration på BiCycling & ett kit från HelhetsHälsa samt en extra överraskning från mig. Trumvirvel och fanfar, klappen går till —> Jenny Söderholm

 

 

 

4 Comments

 1. Linda Assarsson 27 december, 2017at09:59

  Blev sååå glad över vinsten ❤️

 2. Sara Borg 27 december, 2017at10:13

  Wihooooo! Så glad, tack :-)

 3. Josefine 27 december, 2017at21:33

  Grattis alla som vann :D

 4. Jenny 28 december, 2017at19:58

  Åååh vilken underbar förlängning av julen!! Tusen tack :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *