Konsumera med försiktighet

Lika fantastiskt som det är med tillgången till inspiration, pepp och tips runt om i alla sociala kanaler, lika farligt är det om du inte ser på allt som pumpas ut i din riktning med lite försiktighet eller i alla fall medvetenhet om vad som finns bakom. Livet bakom varje blogg, instagramkonto och tweet, har precis samma berg- och dalbanor som ditt liv.

Jag tycker det kan vara bra att påminna sig själv om det. Jag skriver medvetet inte allt om mitt liåv i bloggen, alltså jag delar inte allt som är rosenskimrande eller gråsvart. Vissa delar håller jag för mig själv och så gör de flesta.

Påminn dig själv att bakom den där bilden på en perfekt yogapose eller lusta med träningstimmar, resor och den perfekta ytan, finns samma vardag som du har med samma utmaningar.

2 Comments

  1. Maria 3 maj, 2014at10:42

    Det är så lätt att glömma. Man uppfattar oftast personerna som outtömliga på energi, alltid har roliga träningspass och spring i benen, som utan problem går upp 4 på morgonen för att hinna med allt och som dessutom experimenterar hej vilt i köket. Jag har sen en tid tillbaka rensat bland bloggarna jag följer. Tar bort dem som stressar mig och kanske ger dåligt samvete för att dem presterar mer än mig. Dumt att påverkas men man gör det. Dem som är kvar ger mig energi och pepp istället, som din!

  2. AktivaDagar 3 maj, 2014at16:01

    Så sant… Det är ju inte alltid man ens har energi till att blogga… Och det är ju verkligen bara vissa delar av sitt jag och sitt liv som syns på bloggen… Självklart när det gäller den egna, men inte alltid när man läser andras?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *