Äntligen har jag den nya relasen av Body Balance i min hand, jag tror att jag kommer till att bli kär i denna releasen med.

Till skillnad från Soffan fick jag inte plats på Body Pumpen med Freddan och tröstade mig med att springa långa rundan runt Kungsholmen nu ikväll. Moddig på några håll men vackert. Det finns något surrealistiskt över att springa i en storstad på kvällen. Mjukt hamrande musik i öronen, knastrande snö som ramar in cykelvägarna samtidigt som en Boeing  747 sänker sig ned i himlen för att gå in för landning.

Min baksida är lätt irreterad och höftböjaren förbannad på mig vilket jag bör och ska förbarma mig över i veckan.

That’s a promise lovely hips of mine.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center