Nesting

Jag inledde dagen med att se Anja, tokladdad, köra ur.  En idiotisk reporter frågade henne efteråt hur det kändes. Vad tror han? Hur som Anja, jag tycker du är grym. En sund förebild och jag verkligen hoppas att du älskar din kropp mer nu.

Så medan hela världen förbereder sig för vasan så har jag yrat rundor på stan.

Jag typ bygger bo. I mitt nuvarande boende. Alltså jag gör om. Inreder på nytt.

Som alltid, eller rättare sagt, som i de flesta fall är jag impulsiv. Jag bestämde att jag ville att min strama inredning skulle mjukas upp och bli mer “Jessica” fast fortfarande vara “stylish”.

Sagt och gjort vräkte jag bort “aset” (min galet stora italienska soffa) och köpte, inte en, utan två LILA tresits soffor. Utan att tänka mig för, alltså mao utan att reflektera över att dessa två är ganska stora.

Detta har mao lett till att jag idag plöjt som en iller genom stan och sedan fram och tillbaka upp och ner i min lägenhet. Nu är iaf allt på plats och jag är lite lätt nykär i min lägenhet.

I min jakt sprang jag inom PUB och trillade över en nyöppnad butik som var sådär härligt genuin och handplockad. Heja Systrarna Voltairé!

Vad som var mindre bra… eller kanske bra… var att jag också råkade ramla över ett par TigerShark, på rea. Ska jag köpa dem? Eller?

2 Comments

  1. Jojohanna 26 februari, 2011at22:15

    Mmm, vi som stod i backen för att heja på Anja fick inte jubla idag tyvärr. Synd på uråkningen. Men hon är verkligen en sån jäkla grym tjej.

    Lila soffor! Det vill jag också ha i mitt nästa liv (inredningsliv). Heja dig!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *