UTE & INNE

Ute: Iskall bitande vind. Kyssande löpsteg mot asfalten. Stumma vader från gårdagens löpning. Världens bästa hörlurar i öronen (berättar om dem i morgon). Tomt, så när som på en enstaka löpare. Ingen barnvagn i sikte. Killar som springer med shorts ovan på tightsen ( är det ett “försteg” till att de så småningom ska våga springa som vi andra med enbart tights?).

Inne: TRX hängandes på ytterdörren. Snabb styrka som komplement till mina avverkade 11 km.

 

 

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Det där med shorts ovanpå tights har jag aldrig riktigt förstått, men jag har kanske missat något..

  2. Ja men jag menar – varför i löparspåret? På gymmet, yes, men allt som fladdrar stör ju faktiskt när man springer.

  3. Är i Tokyo just nu och här verkar alla coola löpare springa med shorts ovanpå tights (oklart om det är underställ eller löpartights). Gärna med olika färger. Och med kortärmat plus UV-skydd för ärmarna (typ långa handledsvärmare). Och löparvantar. Men ingen har mössa… (vilket jag har). Med tanke på hur övertrendiga tokyoborna är i övrigt då börjar jag ju undra….

  4. shorts på tights tror jag är en såndär grej från fotbollen. Under vinterhalvåret spelar man ju ofta i långkalsonger under shortsen. När man då ger sig ut i spåret är det enkelt att dra på sig samma kläder, brukade också öra det förr. Förr när jag enbart sprang för att bli en bättre fotbollsspelare. Kan det vara så måntro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Cykelskor och inläggssula

Cykelskor och inläggssula

Mitt knä tjorvar fortfarande

Next
LÖPNING & HÖRLURAR

LÖPNING & HÖRLURAR

Jag trodde ett tag att jag hade hittat de perfekta hörlurarna för löpning i ett

You May Also Like