Lucka 12

Finns ett valfritt skydd från Vulkanskydd – surfa in och välj valfritt skydd!

Jag tror jag kommer börja köra med ett skydd runt min baksida som trilskas. Faktiskt inte den baksidan som jag hade problem med förut utan nu den andra som jag i fjor sträckte när jag visade (dumt nog) ett borsovhopp ouppvärmd.

 Vulkanskydd har ett komplett utbud av knäskydd, handledsskydd, ryggstöd, fotledsskydd samt armbågsskydd. Skydden är tillverkade i neopren, ett material som är värmande, stötdämpande och mycket slitstarkt. Ett vulkanskydd fungerar lika bra för elitidrottaren som vardagsmotionären. Skydden kan användas både vid befintlig skada eller i förebyggande syfte.

Utöver de klassiska neoprenskydden från Vulkan som går i färgerna blått och rött finns det även en ny produktserie – Airxtend. Vad som är unikt med denna produktserie är att skydden transporter bort svett från kroppen och håller huden sval.

Skriv en motivering i kommentarerna och skriv ner 3 grejor du är bra på. Boosta dig själv och inspirera andra!

[insert]DSC_2391[/insert]

7 Comments

 1. Marie 12 december, 2014at20:35

  Hälkilar skulle jag vilja vinna. Älskar att sprimga i tunna skor men vaderna gillar det inte riktigt. När jag försöker springa med mer dämpade skor får jag ont på andra ställen. Alltså borde hälkilar kanske lösa mitt problem så jag kan fortsätta springa med tunna skor.

 2. Emma 12 december, 2014at21:24

  Vilken tajming!
  Idag fick jag beskedet som jag befarade, magnetröntgen visade att jag har diskbråck.
  Därför skulle jag verkligen behöva ett ryggstöd med skenor.
  Jag är en jäkel på att jaga endorfiner på spinningcykeln, shoppa för mycket snygga träningskläder och att längta efter att bli smärtfri..

 3. Marie 12 december, 2014at21:32

  Glömde ju mina tre bra grejer. Jag är en jäkel på att koka god fudge. Tjurig. Snäll.

 4. Tina 13 december, 2014at07:54

  Jag har en baksida lår som krånglar till o från, så ett lårskydd hade varit perfekt!
  Jag är bra på att planera, laga mat och att umgås med mina vänner!

 5. Studentmamman 13 december, 2014at22:16

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna ett elastiskt handledsskydd, jag har ganska nyss fått diagnosen ledgångsreumatism och använder handledsskydd som stöttning när jag tränar, skriver på datorn och ja, typ alltid….jag använder på båda händerna och de jag har är skitfula (haha, rent ut sagt)- men de hör så ju helt okej ut och dessutom verkar de ju toppenbra! Så ja, vinner jag ett behöver jag bara köpa ett vilket vore nice för en fattig studentmorsa :-)

  Jag är:
  1) Bästa morsan (för mina barn iaf)
  2) Sjukt målmedveten o fokuserad
  3) duktig på att laga god mat trots att sakerna i kylen inte passar ihop :-)

 6. Pingback:Lucka 16 | jessica claren

 7. Anna 17 december, 2014at21:48

  Jag tänkte vara lite självisk i osjälviskheten. Jag önskar min underbara och enormt omtänksamma pojkvän ett handledskydd. Efter en olycka har han varit försvagad i handleden och inte kunnat göra det han älskar mest: styrketräna. Han funderar på att smått komma tillbaka och försöka efter nyår. Och jag hoppas att handleden tål det och ett handledsskydd skulle verkligen hjälpa honom att förebygga och rehaba.

  Det var han som lärde mig styrkelyftning och fick mig våga greppa skivsstången och knuffas med grabbarna på gymmet. Jag ser hur dåligt han mår, att han har ångest över att månaderna går och att han inte vågar greppa en skivsstång än. Sex månader efter olyckan och utan träning är han inte lika energifylld och tar inte hand om sig själv som han alltid annars gjort. Men han tummar aldrig på att finnas där för mig. Jag vill att han ska få ett handledsskydd som kan stärka honom i hans steg tillbaka till skivstången. Här kommer själviskheten in. Jag vill av hela mitt hjärta att vi kan träna och peppa varandra tillsammans. Han är världens bästa coach och mentalt stöd. Jag behöver honom. Och han behöver styrkelyftningen. (Och mig såklart).

  När vi ändå diskuterar skivstång är jag en jäkel i marklyft, jag är skrattspridande och är duktig på att förklara mattetal pedagogiskt.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *