Finns ett valfritt skydd från Vulkanskydd – surfa in och välj valfritt skydd!

Jag tror jag kommer börja köra med ett skydd runt min baksida som trilskas. Faktiskt inte den baksidan som jag hade problem med förut utan nu den andra som jag i fjor sträckte när jag visade (dumt nog) ett borsovhopp ouppvärmd.

 Vulkanskydd har ett komplett utbud av knäskydd, handledsskydd, ryggstöd, fotledsskydd samt armbågsskydd. Skydden är tillverkade i neopren, ett material som är värmande, stötdämpande och mycket slitstarkt. Ett vulkanskydd fungerar lika bra för elitidrottaren som vardagsmotionären. Skydden kan användas både vid befintlig skada eller i förebyggande syfte.

Utöver de klassiska neoprenskydden från Vulkan som går i färgerna blått och rött finns det även en ny produktserie – Airxtend. Vad som är unikt med denna produktserie är att skydden transporter bort svett från kroppen och håller huden sval.

Skriv en motivering i kommentarerna och skriv ner 3 grejor du är bra på. Boosta dig själv och inspirera andra!

[insert]DSC_2391[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center