Förstår ni att det snart är jul? Helt galet tycker jag. Jag har i och för sig klätt granen (bild kommer när jag öppnar dörren hem i veckan), men är inte riktigt med på att hela hösten sprungit förbi.

Lucka 13

Det är drygt en vecka (och lite till) kvar till julafton. Den här tiden på året tycker jag att du inte bara ska vara snäll mot alla andra i din omgivning – utan främst mot dig själv. Dels för att jag är övertygad om att om du är omtänksam mot dig själv så blir du också det mot din omgivning. Sedan dels för att det är lätt att dras med i en nedåtgående spiral med tankar och känslor om att inte känna att man räcker tillock dels för att det du valt att prioritera ska få ditt fokus och inte det du bortprioriterat. Vad du än väljer och väljer bort – så är det alltid ok så länge du själv är ok med dina egna val och inte omgivningen.

Lucka 13 – Vinn Nike Studio Wraps

Kika på bilden nedan – svarta sådan finns bakom lucka 13. Du kan vinna genom att kommentera med din storlek. Imorrn kommer vinnarna dras fram till och med lucka 12. Så det finns chans än på de luckorna med.

Lucka 13 – träningstips för nästa vecka

Prioritera att få in två kvalitativa pass. Ett för hjärtat och ett för styrka, funktion och rörlighet i 360°.

studiowrap


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center