Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Min bil – Volvo XC60

Senast uppdaterad:

Jag är med bil. Har varit det ett bra tag iofs. Ett tag hade jag en Audi A1 som vi lastade med diverse skidboxar och cyklar. Och hundar. Vi har behövt en större bil ett bra tag och nu har vi den – tack vare Bra Bil, Volvo och Enervit. Jag älskar vår Volvo – blir nipprig när saker och ting är tekniskt i min omgivning och nästan tänker själv för att integreras in i min livstil. Vill nästan säga att Volvo XC60 är en sådan rackare.

Vi har hundbur bak, styr bilen med en app, cykelhållare bak och på taket. Galet fint alltså.

Ps du har inte missat att jag öppnat lucka 2 – visst?

xc60 xc60_2

0
Föregående
Lucka 3
Nästa
Lucka 2

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.