Lucka 22

Jag sitter i bilen på väg ned mot Österlen. Vi susar genom ett nattsvart Sverige. För att landa hemma i Simrishamn hos mina föräldrar.

Bakom dagens lucka finns ett kit från Original Mineral – hårprodukterna som man blir sådär extra extra lycklig av. Extra bra för dig och för naturen. Flaskorna nedan är fotade i mitt badrum. Den där lilla flaskan med inpackning är en av mina favoriter.

Du är med och kan vinna genom att ge en tjusig motivering i kommentarerna nedan. Tycker också att du ska  be någon i din närhet ge dig massage i hårbotten, kan faktiskt vara något av det skönaste som finns.

[insert] OM[/insert]

 

 

18 Comments

 1. Tess 22 december, 2014at22:47

  Åå Österlen. Det finns nog inget bättre ställe. Jag är uppväxt i Tomelilla/Ystad, och inte för att jag såg det vackra på den tiden. Men nu. Magiskt.
  Mitt hår är slitet och behöver ngn form av första hjälpen insats. Jag tänker att jag ska vara snygg till våren när jag ska vara toastmaster på ett bröllop. Som det ser ut nu är peruk definitivt det bästa alternativet.

 2. Frida 22 december, 2014at22:55

  Hej och hå, jag tänker som så
  att i värsta fall,
  om ett par Oakleys ej blir mina,
  så kan hårprodukterna från Original Mineral,
  åtminstone göra hårstråna fina :)

 3. Rebecka 22 december, 2014at23:16

  Mitt lockiga (eller skrynkliga, som min kusin en gång uttryckte det…) hår är verkligen ett kapitel för sig och lever sitt eget liv helt och hållet, särskilt nu under vintern när luften blir så torr. De här hårprodukterna skulle helt säkert göra både mig och mitt hår lite gladare och mer skinande!

 4. Sofia 23 december, 2014at00:08

  Såhär två dagar inför jul hoppas jag att få vinna en tidig julklapp. Jag såg dessa produkter i din blogg för ett tag sen och blev smått kär i de fina förpackningarna och det ekologiska innehållet. Mitt hjärta skulle slå några slag extra och jag skulle bli väldigt varm i kroppen om jag fick hem dessa produkter. Oavsett om det blir så eller ej så önskar jag dig en riktigt god jul och passa på att tacka för en sund och inspirerande blogg. Tack Jessica!

 5. Sofia 23 december, 2014at06:34

  På något sätt behöver jag få bort all kladdig barnmat ur håret

 6. Karin A 23 december, 2014at06:37

  Jag vill vinna för att jag gillar att testa nya grejer och det här märket hade jag aldrig hört talas om tidigare!
  …och vilken snygg bild du har tagit, verkligen proffsig!

 7. Linda Assarsson 23 december, 2014at06:43

  Mitt hår lever ett hårt liv..
  Daglig träning betyder många tvättar..
  Ett löfte för 2015 är mera kärlek till håret mitt!
  Denna vinat skulle verkligen göra sitt!

 8. Pernille 23 december, 2014at06:43

  Välkommen till Skåne :-) Jag är ju (tyvärr) en sån som duschar flera gånger om dagen och värre lär det väl bli ju mer jag instruerar och börjar jobba som PT. Så både för hårets och miljöns skull vore det fantastiskt bra med snälla produkter!

 9. Tina 23 december, 2014at07:41

  Var hos min bästa vän i går. Hon läser till spa terapeut, hon färgade mina fransar och gjorde massage i hårbotten, det var nog bland det lyxigaste jag varit med om, så skönt!
  Klart att jag vill vinna detta dessa produkter, älsk på när det är lyxigt och ända är bra för naturen!

 10. Isabelle 23 december, 2014at08:29

  Svårt att hitta riktigt bra hårprodukter som är snälla mot kropp och natur. Dessa har jag inte provat. Vore fint att vinna. Skall absolut be om en hårbottenmassage =)

 11. Anna . P 23 december, 2014at08:39

  Jag är fortfarande på jakt efter de för mig perfekta hårprodukterna! Kanske är det dessa? Har provat mig igenom ett par flaskor, men aldrig varit tillräckligt nöjd för att stanna vid det märket. Nu är snart mitt senaste köp/prov slut, och det kommer absolut inte in i mitt hem igen… Så ngt nytt måste det bli!

 12. Helena 23 december, 2014at08:54

  Mitt hår är på utväxt, så det behöver alla bra saker det kan få! Är just nu i en förskräckligt osmickrande längd, så vad som helst som får det att växa fortare! Och i maj kommer en bebis som kommer, bokstavligt talat, suga musten ur håret! Så detta kit skulle komma väl till pass! (dessutom är mitt schampoo nästan slut!) God jul!

 13. Jeanette 23 december, 2014at09:07

  Jag vill gärna vinna för mitt hår är kaos just nu när jag är gravid och det ska bli värre när jag snart börjar amma. Det skulle därför vara guld att ha riktigt bra hårvårdsprodukter som får ordning på kaoset.

 14. Linn 23 december, 2014at10:37

  Mitt tunna vinterrisiga och för-mycket-duschande-efter-tränings-hår skulle verkligen behöva en uppfräschning med bra produkter. Att flaskorna dessutom blir en snygg detalj i badrummet är en bonus! :-)

 15. Jessica Sundberg 23 december, 2014at16:08

  Min dotter har precis blivit utseendefixerad och vill därmed ha allehanda produkter för kropp och knopp. Även om jag vill stoppa tiden kan jag inte hindra detta men då vill jag åtminstone att hon ska använda bra och naturliga produkter. De här verkar super!

 16. Camilla S 23 december, 2014at23:53

  Sliten mamma förtjänar dessa
  så mycket som hon brukar stressa
  det gillar inte hennes hår
  tillräckligt bra produkter har hon inte haft i år
  så dessa kan hon vinna kan jag tycka
  så att de tillbringar henne både vård och lycka.

 17. Helena 25 december, 2014at14:00

  Jag går i valet och kvalet att klippa av mig allt hår el låta det långa vara kvar. Medans jag velar, vilket jag säkert kommer göra så länge jag kan glömma håret under mössan, så hade det ju varit toppen att vinna dessa produkter så jag ändå kan ta hand om mitt hår.

  Tack för en superbra blogg och god jul!

 18. Mimmi 26 december, 2014at20:55

  Tänk om jag precis som med grönsaker, kött och bär
  kunde hitta produkter som snälla är
  Vår tid här må kanske vara kort men ska inte dom efter oss i naturen få ha det glatt
  Bara för att jag har en afro som lätt får fnatt?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *