Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Stilla natt

Senast uppdaterad:

Vi svängde in på parkeringen strax efter midnatt igår. På Österlen blåser det ljumma brisar, som på någon vänster ändå letar sig innanför kläderna. Himmeln är sådär obeskrivligt dramatisk. Som en sagobok.

Eftersom Rocky är en väldigt rolig valp med extremt mycket energi under pälsen, var han så klart, alldeles till sig av att träffa mamma och pappas hund – vilket i sin tur ledde till en viss seperationsångest under natten och sömntimmarna från i natt är typ väldigt få.

Jag har gått ner och satt mig vid havet idag. Stilla. Och tittat ut. Tänkt och reflekterat. Landat i att jag fortfarande tror att snällhet alltid betalar tillbaka tusenfalt någon gång i livet även om det ibland inte alltid känns så.

Julen är en härlig och märklig tid. En tid som ska vara så himla kärleksfull men som ofta skapar så mycket frustration och ångest. Jag tycker att du ska luta dig tillbaka. Och skruva ned alla krav på dig själv och din omgivning.

Våga släppa taget. En stund. Lata dig med gott samvete. Vila och återhämtning är en del av träningen och en extremt viktig pusselbit för balans i livspusslet. Så vila med gott samvete.

Njut. Försök att inte ta emot rastlösheten som kan komma krypa. Njut av att stressa ned och inte ha krav eller måsten på något. Det kommer peppa dig både på insidan och utsidan.

Och du, ät med gott samvete. Livet är för kort och julen med för den delen för förbud. Ett eller två julbord gör knappast dig ohälsosam.

Alla bloggare på Healthy Living har skrivit sina tips. Jätte bra sådan från fantastiska människor.  Läs allas tips här.

Hur tänker du över jul?
 

[insert]julen-2014-3[/insert]

0
 1. Fina ord, du är klok!
  Julen för mig är trasig och full av sorg, men i år har jag bestämt mig för att bli kompis med den. Vi skapar egna traditioner min J och jag – och den som vill får vara med. Det känns bra, som om att julen är lagad igen och fylld med just det som ska fylla den – kärlek. Och massa god mat.

  Stora och många julkramar till dig och tack för all fin inspiration!!!

 2. Fantastiska du. Älskar dessa inlägg som är så pepp och fina.
  Jag tänker på att jag inte ska tänka så mycket. ;). Inte oroa mig så mycket. Som du nämner man får tillbaka i slutändan det man tänker och är.
  kram på dig.
  You make my day.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Lucka 23
Nästa
Lucka 22

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.