Lucka 23

Imorrn öppnar vi sista luckan – i vanlig Jessica-ordning med buller och bong. Jag lovar att ni kommer hitta en sjukt massa härliga grejor där (ja, det är inte bara en grej i morgon utan flera).

Bakom luckan idag ligger en dröse produkter från Great Earth. Jag svängde ihop kokosglass med Lucumapulver och resultatet blir det du ser på bilden nedan och som nu ligger i mamma och pappas frys.

Kokosglass med Kamu grundreceptet hittar du här, söta med Lucuma, i med bär och mynta och sen in i frysen.

KokosglassmedsommarbrGreatEarth3 kopiera

 

9 Comments

 1. Frida G 23 december, 2014at22:20

  Oj grymma priser du har haft i kalendern! Tack för att det varit så kul att titta in här :-) jag tävlar gärna- passar fint in i mitt 2015 som kommer bli hur grymt som helst! Kram och god jul!

 2. Rebecka 23 december, 2014at23:09

  Åh, din julkalender är ju fantastisk, så himla fina priser! Bra jobbat! :)

  Jag skulle jättegärna vilja vinna produkter från Great Earth, de verkar ha så många bra och spännande saker som skulle förgylla min vardag!

 3. Camilla S 24 december, 2014at00:00

  Jag skulle bli överlycklig över att få vinna produkterna <3 Vänner och familj förstår sig inte på att det är just sånt här som jag önskar mig i julklapp, materiella ting är inte viktigt för mig. Men att ta hand om hälsan är desto viktigare och ja tyvärr prioriterar jag mig själv för lite då det kommer till såna här vardagslyxiga produkter =)

 4. Sofia 24 december, 2014at06:11

  Söta sockriga Sofia saknar snälla söta sötsaker som skapar sockerbalans

 5. Annica 24 december, 2014at09:40

  Gött!! God jul!!

 6. Helena Johansson 24 december, 2014at20:31

  Jag skulle gärna ha något nyttigt sött efter julens höga sockerintag. .

 7. Fanny 24 december, 2014at21:15

  Vilken härlig julkalender du har haft! Skulle så gärna vinna detta! Tycker alla sådana här produkter är kul och härliga hälsoboostande, men eftersom jag pluggar så har jag inte möjlighet att unna mig sånt här så ofta som jag skulle vilja. Så skulle alltså bli sjukt glad om jag vann, både i kropp och själ! :)

 8. Jessica Sundberg 24 december, 2014at21:59

  Jag är med! Älskar produkter som gör gott för både kropp o
  Knopp!

 9. Sanna 26 december, 2014at02:13

  Måste medge att Green Earth är ett helt nytt märke för mig. Jag som trodde jag hade bra koll, tydligen inte. Hade varit jätteroligt att få testa deras produkter och lära sig än lite mer med spännande livsmedel och naturliga tillskott. Dessutom skulle det ge mig lite extra glädje också, att kunna inviga det nya året med nya hälsosamma produkter som hjälper mig att nå det nya årets träningsmål. En liten extra push och morot sådär!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *