Lucka 4

Vi har så tokigt massa härliga saker på gång för er i She Rides (hoppa med i gruppen på FB bums) och vi älskar att vi både är killar och tjejer som delar passionen till cykling.

Bakom lucka 4 finns ett – med dunder och brak – ett plusmedlemsskap i She Rides för 2015!

För att vinna, motivera i kommentarerna och har du blogg ge gärna en inlänk till lucka 4. Inget måste förstås, men magiskt kul om du gör det.

[insert]sherides[/insert]

18 Comments

 1. Veronica Hagström 4 december, 2014at11:46

  ÅH, det vore ju fantastiskt med ett medlemskap då 2015 är året jag satsar ännu mer på min träning (efter ok från familjen). Cykling är min svagaste gren så det står absolut på priolistan att fixa en brant utvecklingskurva där. Jag ska fixa Vätternrundan och Vansbro triathlon med bravur!

 2. Mims 4 december, 2014at12:45

  Det far ett il genom min mage varje dag. Ilet är en pirrfnittrig kombination av panik, rädsla och lycka och utlöses lite varstans. Vid kaffeautomaten på jobbet. När jag förfryser nästippen i väntan på pendeltåget som a l d r i g kommer. Och när jag ska sova. Oftast när jag ska sova. Den gemensamma nämnaren för ilet? Det utlöses vid blotta tanken på att jag, som helt nybakad cyklist, har anmält mig till Vätternrundan 2015. Varför i hela friden gjorde jag det? På bra dagar tänker jag att det är DIN förtjänst. På dåliga så muttrar jag inte helt sällan att det är ditt FEL. Oavsett, så är det solklart att det är Jessica-effekten som ligger till grund för det här dumdristigt-coola-bra-kanske-vet-inte beslutet är fattat. Och med ett SheRides PLUS medlemskap så tar jag mig med stormsteg närmare målet. Såklart!

 3. Veronica Eade 4 december, 2014at15:24

  Jag är så sjukt glad att jag har hittat She Rides. Jag har börjat cykla, jag känner ingen som cyklar, jag tror att jag blivit skvatt galen som GILLAR att cykla, plötsligt har TVÅ i garaget, omgivningen undrar varför jag har nytt motorcyklar mot utan-motorcyklar och jag ska cykla Lidingöloppet MTB 2015.
  När jag vågar mig utanför She Rides på nätet, träffa gänget, hänga med gänget, kanske cykla med gänget, då… då är jag nog cyklist. På riktigt! *haha*

 4. Malin Stang 4 december, 2014at17:05

  Åh, bästa She Rides! Började ju med MTB för två säsonger sedan men det är helt klart ert “fel” att jag som ALDRIG skulle göra nåt sånt galet enformigt som att cykla 30 mil landsväg nu ändå är anmäld till Vättern. För att jag ska fortsätta tro att detta är genomförbart och faktiskt också kunna njuta mig igenom Vätternrundan så skulle denna dags luckinnehåll vara sååå motiverande!

 5. Pingback:Värdet i att vila! - Malin Stang

 6. Eva 4 december, 2014at18:53

  Årets medlemskap skall ju förnyas och vad vore bättre än att vinna den här? She Rides rules!

 7. Amira 4 december, 2014at19:56

  Vilken drömkalender!:-) Med så galet mycket kul som utlovats på agendan är det klart som korvspad att jag v

 8. elinwennman 4 december, 2014at20:47

  Jamen vilken underbar lucka, är det något som inspirerar mig så är det tjejer med power och positiv attityd, vilket jag tycker att She Rides står för fullt ut. Det är helt fantastiskt att alla, oavsett om man är rookie eller galet erfaren cyklist känner sig så välkomna, sedda och inspirerade. Jag är en av dem. Det här är helt sant: hade det inte varit för She Rides så hade jag inte anmält mig till Vätternrundan, och det är med skräck, pirr, glädje, motivation, stressade skrattattacker och massa inspiration från gruppen som jag laddar för utmaningen med stort U. Att få bli pulsmedlem i bästa teamet vore ju en dröm, ännu mer av det bästa liksom.

 9. piggelinda 4 december, 2014at21:07

  Ååå det vore ju den finaste cykeljulklappen ever!!

 10. Andreas 4 december, 2014at23:01

  Sjukt bra pris i luckan! Riktigt kul att ni satsar ordentligt på att få ihop och få ut tjejer på cykeln! Big up till She Rides! :D

 11. Feifei 4 december, 2014at23:11

  Jag vet inte riktigt hur det här gick till, men med varje tramptag på min trogna gamla stålcykel denna höst har två tankar växt fram. Den ena handlar om att jobba sig fram i snö och slask, utan undantag, oavsett sträcka och väderlek denna vinter. Bygga pannben och kärlek till cykeln och min egen förmåga. Den andra handlar om belöningen- att flyga fram på varm asfalt med klarblå himmel ovanför mig och fartvinden i håret. Utsikten och äventyret som väntar i nästa kurva.
  Jag har bestämt mig för att köpa en ordentlig cykel och cykelpendla i vinter, för att i sommar cykla från Stockholm till Österlen och en god väns bröllop. Är helt ny i cykelvärlden men har kärat ner mig totalt i en specialized som jag hoppas snart bor hos mig. Samtidigt vill jag lära mig allt om denna nya värld, och då vore ett plusmedlemskap i She Rides ovärderligt. Stort tack för all cykelinspiration i vilket fall som helst!

 12. Susanne 5 december, 2014at10:05

  Åh, vad det vore roligt att få satsa på cykling 2015!

 13. Veronica Eade 5 december, 2014at18:11

  HEJA ALLA!!! Så himla kul! Jag hoppas att vi ses nästa vecka. Eller åtminstone innan säsongen drar igång igen på allvar 2015! PEPP

 14. Tove 5 december, 2014at19:02

  2014 har varit sjukdom, sjukdom och skador. Jag har bestämt att 2015 ska bli bästa cykelåret och att vinna medlemsskap i bästa gänget är en peppande morot mot alla mål.

 15. caroline Olsson 5 december, 2014at22:25

  Vill vill vill, kommer försöka mig på nåt lopp i långloppscupen Mtb samt några racerlopp bla Vättern o Eslövs Gran Fondo. Vill vara med från Skåneland!!
  Hopp o hej o tack för en go glad o bra blogg!!

 16. Frida G 6 december, 2014at06:17

  Ser det här i elfte timmen :-) jag köpt cykel under hösten och blev kääääär! Jag längtar till våren när jag kan fokusera på lära mig cykla bättre, se mer av vår fina stad och skog och få timmar av trampande! Att vinna ett medlemsskap vore grymt!

 17. Pingback:Lucka 16 | jessica claren

 18. Sofia 16 december, 2014at13:16

  Jag har hållt på med cycling ett par år nu och har helt stannat i min utveckling. Jag blir inte snabbare. Ett medlemsskap skulle vara den ultimata pushen jag skulle behöva för att komma vidare!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *