Lucka 5

Strax innan 0:00 öppnar vi lucka 5. Lucka 1,2 och 3 är stängda, lucka 4 fortfarande öppen.

Idag har jag varit hela eftermiddagen med en sjukt vild Rocky på Specialized Concept Store och julskyltat.

Fatbiken var ett måste i skylten och jag är extra förtjust i trägranarna jag hittade på Granit.

Eftersom jag har varit på Specialized hela dagen så är så klart dagens lucka därifrån. Bakom luckan finns en BikeFit på SCS – du behöver så klart inte ha en Specialized hoj utan alla cyklar är välkomna.

För att tävla om den – ge mig en kommentar med en motivering varför just du ska vinna.

Ps. Vad tycker ni om skyltningen?

 

[insert]scs-julskyltning kopiera[/insert]
[insert]scs-julskyltning-2[/insert]

18 Comments

 1. Linda 6 december, 2014at01:10

  Så sjukt snygg å inspirerande skyltning!!
  En bikefit e ju drömmen för att sitta optimalt på cykel när det e dags för en sväng runt Vättern med She Rides. Å så kanske jag slipper rehabba efter

 2. Eva 6 december, 2014at07:45

  Galet fin skyltning! En bikefit skulle vara toppen för att få rätta inställningarna på cykeln så jag bara kan flyga ner för Cykelvasans stigar :)

 3. Sofia 6 december, 2014at09:21

  Om man kan göra den i gbg vore det en dröm för mig med diskbrock och mycket ryggont, har svårt att få till cyklingen

 4. Mikaela 6 december, 2014at10:13

  Jag har gett mig på att göra en klassiker. Jag älskar att vara ute, aktivera mig och vara i naturen. Dock så är jag student så det kommer att svida lite att investera i en cykel inför Vättern-rundan. Och att få en specialized cykel att rulla runt på på vägarna vore alldeles underbart. Och sedan när Vättern är gjord ser jag mig ta cykeln på många fina turer under många somrar framöver.

  ds. Skyltningen är riktigt härlig, all in, det gillar jag!

 5. Maria 6 december, 2014at14:15

  Efter att ha testat på Vätternrundan en gång är jag nu sjukt pepp på att ta mig an rundan en gång till. Denna gång vill jag vara mer förberedd. Jag är fullt inställd på att klara mitt tidsmål under 12 h. Alla förberedelser är viktiga. Kropp, knopp och cykel måste vara på topp. Och en cykel som är inställd efter min kropp av killarna (har inte träffat någon tjej i butiken än) på SCS vore drömmen, för då vet man att det är rätt gjort! Fick hjälp med att hitta rätt sadel i butiken strax innan Vättern och den blev helt perfekt.

 6. Kari 6 december, 2014at16:33

  Jag har knåpat ihop inställningarna på min cykel (som råkar vara en Specialized) själv och resultatet är därefter. Visst går det bra att cykla men min känsliga rygg fixar inga längre distanser. Mitt sista långpass resulterade i ryggskott (och punktering, det var ingen toppendag) och nu försöker jag jobba upp styrka och teknik genom att köra pass på roller. En bike-fit låter som en bättre lösning!

 7. Emma 6 december, 2014at19:57

  ÅÅÅHHH Drömpriset! precis vad jag behöver inför nästa säsong, har både racer och mtb att finjustera och planerar satsa stenhårt på cykel under 2015 så behovet är stort :-)

 8. Jenny 6 december, 2014at20:40

  Snygg skyltning!
  Jag skulle verkligen behöva hjälp att ställa in min super snabba racer. Kanske kan jag få mindre ont här och där. Jag, som fortfarande tycker bättre om att cykla inomhus (?!) har nu för att öka min motivation utomhus, anmält mig till halvvättern. Så detta skulle passa utmärkt!
  Tack för en bra utbildning med incycle och för passet samt föreläsningen på medley idag. Som jag sa har du hjälpt mig att bli en mycket bättre instruktör!

 9. Johanna 6 december, 2014at21:40

  Efter tre IRONMAN på en enkel landsvägscykel har jag inför nästa år slagit på stort och köpt en specialized tempocykel MEN att få till sittpositionen är ju helt omöjlig! Och jag lovar att öva Core som en galning kanske du vill hjälpa mig med en bikefit så jag slipper ryggont och kan slå till med en topptid?

 10. Veronica 6 december, 2014at23:30

  Detta vore toppen för mig och min nya cykel. Har inte cyklat så mycket än, men inför Vätternrundan nästa år måste nog en fit göras.

 11. Klara 7 december, 2014at01:56

  En bikefit är uppsatt på min önskelista till jul, att vinna den hos Specialized vore toppen så slipper jag be tomten. ;)
  Jag har dessutom redan gett mig själv en tidig julklapp i form av en fatbike. Är galet pepp på att den ska komma hem och att det är lika kul som det ser ut.
  Bikefit skulle jag dock vilja göra på racern om jag vann, då det trots allt är den jag nöter mest på.

 12. Alexandra 7 december, 2014at08:04

  En bikefit vore så härligt att vinna. Jag har cyklat riktigt mycket i år och 2015 kommer det bli ännu mer. Ett par långa motionslopp på racer är redan inplanerade och då känns det riktigt viktigt att sitta bra på cykeln så att jag slipper få ont under och efter loppen.

 13. Pysseliten 7 december, 2014at11:40

  Vilken självklar sak, även om jag aldrig hört talas om bike fit tidigare! Tack google, nu vet jag. Jag provar ju ut skor efter mina fötter och löpsteg, så varför inte göra samma sak med cykeln?!
  Till maken som är flitig på spinningpassen, men nästan helt slutat cykla utomhus pga knäont efter Vättern, skulle kanske en bikefit hjälpa på traven. Det skulle i alla fall komplettera (och förmodligen smälla högre än) dom cykelbyxor som jag ska överraska med!

 14. carolin 7 december, 2014at20:08

  Jag har drömt om bikefit sen i våras, men inte fått tummen ur. Men nu inser jag mer och mer att min kropp behöver sitta rätt. Trasiga knän ska trampa på mallorca i vår i hopp om att genomföra sitt första triathlon! Om tomten kommer med en bikefit så ska cykeln ut på en gång :)

 15. Pingback:Lucka 16 | jessica claren

 16. Riina Pylväinen 16 december, 2014at20:55

  Wow va snygg skyltning!
  Detta är något jag drömt om …. men lögger just nu pengarna på barn och hus och detta hamna lpngt ner på prio listan.
  kör både landsväg och MTB
  Skulle ge extra krydda till min uppladdning inför en till Vättern och Cykelvasa …. fast vilken cykel skulle man välja

 17. Anna L 17 december, 2014at19:53

  En bikefit vore prima för min tempocykel, till skillnad från min landsvägscykel så har jag inte riktigt fått till inställningarna på den än.

 18. Malin 18 december, 2014at15:30

  Supersnygg skyltning!
  Och åh vad jag skulle vilja vinna en bike fit! Jag drömmer om långpass på racern men efter 20 min så gör det så ont i axeln, händer, från sadeln och i ryggen att jag bara gråter och försöker ta mig hem. Önskar så att jag kunde få uppleva det där härliga långpasset i vårsolen utan att få ont!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *